Psykologi, lasten ja nuorten MIERI palvelut Savon, Etelä-Savon hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 20.5.2024
  • Hae viimeistään 30.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa hakee psykologia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen nuorten mielenterveysvastaanotolle Savonlinnaan 1.8.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tehtävä sijoittuu nuorten perusterveydenhuollon vastaanotoille, osana lasten ja nuorten mielenterveys ja riippuvuuspalvelujen moniammatillista tiimiä. Tiimissä työskentelee sairaanhoitajia, kuntoutusohjaajia, perheterapeutteja, psykologeja ja psykiatrian erikoislääkäri. Työskentely tapahtuu sekä itsenäisesti että työparina. Psykologit osallistuvat nuorten hoitoprosessiin asiantuntijana.

Psykologin tehtäviin kuuluvat psykologin tutkimukset, hoidon-/tutkimustarpeen arviointi, tarvittaessa konsultoiden moniammatillista tiimiä. Hoitojaksolla toteutetaan mm. hoitosuunnitelman mukaisia laaja-alaisia tutkimuksia, vanhempien tuki- ja ohjauskäyntejä, psykoedukaatioita sekä neuropsykiatristen häiriöiden arviointia ja hoitointerventioiden toteutusta. Lisäksi toivotaan kiinnostuneisuutta psykologin tutkimus- ja arviointimenetelmiä kohtaan. Työnkuvassa huomioidaan myös mahdolliset lisäkoulutukset ja kiinnostuksen kohteet.

Tarjoamme tueksesi vahvan, osaavien kollegojen ja vastaavan psykologin sekä muiden asiantuntijoiden verkoston. Työyhteisötyönohjaus, työryhmän ammatillinen tuki ja perehdytys kuuluvat Sinulle Eloisan työntekijänä. Käytössäsi on liukuva työaika ja osittainen etätyö on mahdollista. Ruokailu tapahtuu työajalla.

Eloisa tarjoaa työntekijöilleen kattavat henkilöstöedut, kuten 300 euron arvoisen rahan käytettäväksi liikuntaan, kulttuuriin tai hyvinvointipalveluihin, kahvit, teet ja kaakaot työpaikalla sekä työsuhdepyöräedun. Haluamme, että viihdyt ja voit meillä hyvin.

Uuden työntekijän työskenneltyä tehtävässään vähintään 6 kuukautta, maksetaan kertaluonteinen rekrytointipalkkio 1000 euroa.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä annetun lain 559/94 mukainen psykologin tutkinto ja laillistus sekä työskentely suomen kielellä. Huomioimme myös valmistumisvaiheessa olevat psykologiopiskelijat. Psykologin tehtävässä voi toimia itsenäisesti, kun on suorittanut loppuvaiheen harjoittelun.

Tehtävän hoito edellyttää lisäksi sosiaali- ja terveydenhuollon lainsäädännön tuntemusta, psykologityön ammatillisen toiminnan vaatimusten ja ammattietiikan ymmärrystä sekä hyviä yhteistyö- ja verkostoitumistaitoja ja ammatillista, aktiivista ja itsenäistä työotetta. Eduksi luetaan aikaisempi kokemus lasten ja nuorten kanssa työskentelystä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa sekä 55 §:n mukaista terveydentilan selvitystä hengityselinten tuberkuloosista. Lasten kanssa työskentelevän tulee esittää rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3 §:n mukainen hyväksyttävä rikosrekisteriote ennen työn aloittamista. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Jos muutat ulkopaikkakunnalta Savonlinnaan töihin, voit saada kaikkiin Savonlinnan vuokratalojen asuntoihin ensimmäisen vuoden aikana kolme vuokravapaata kuukautta. Vuokravapaat kuukaudet ovat sopimuskauden alusta 4. ja 8. sekä 12. vuokrakuukausi. Tarjous on voimassa toistaiseksi. Katso täältä uusi kotiosoitteesi: https://savonlinnaan.fi/naapuriksi/asuntoetu/
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/604618/fi_FI