Myyntineuvottelija-vastaanottovirkailija Vuokatin, Osuuskauppa Maakunta
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 20.5.2024
  • Hae viimeistään 16.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme loistavaan tiimiimme MYYNTINEUVOTTELIJA-VASTAANOTTOVIRKAILIJAA

Työtehtäviisi kuuluvat yleiset myyntineuvottelijan työtehtävät, esimerkiksi ryhmämajoitusvaraukset sekä ravintola- ja kokoustilavaraukset Vuokatin ja Kajaanin Sokos Hotelleihin sekä Osuuskauppa Maakunnan ravintoloihin. Myyntineuvottelijan työssä palvelet asiakkaita pääosin puhelimitse ja sähköpostitse tehden myös aktiivista myyntityötä potentiaalisten asiakkaiden suuntaan.

Tehtäviisi kuuluu myös työskentely Break Sokos Hotel Vuokatin hotellin vastaanotossa, jossa hoidat vastaanoton perustehtäviä, kuten vieraiden sisään- ja uloskirjauksia. Tässä roolissa olet ensimmäinen henkilö, jonka asiakkaamme kasvotusten kohtaavat ja tehtäväsi on varmistaa, että heidän kokemuksensa alkaa positiivisesti ja energisesti.

Odotamme sinulta suurta intoa myyntityötä kohtaan sekä halua asiakkaan palvelemiseen parhaalla mahdollisella tavalla. Etsimme henkilöä, jonka asiakaslähtöinen asenne näkyy kaikessa tekemisessä. Olet tehokas, joustava ja kykenet toimimaan paineen alla ratkaisukeskeisesti. Olet oma-aloitteinen tiimipelaaja ja viihdyt kiireisessä työympäristössä. Meillä asenne voittaa ansioluettelon, mutta katsomme eduksesi alan koulutuksen sekä aikaisemman kokemuksen myyntipalvelussa tai hotellin vastaanotossa työskentelystä. Arvostamme myös Opera-hotellijärjestelmän ja Hessu-tilavarausjärjestelmän tuntemusta. Työssä tarvitset sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Meillä on tarjota sinulle monipuolinen, mielenkiintoinen sekä vastuullinen työnkuva ja saat mahtavat ja kannustavat kollegat rinnallesi. Työtehtävä on vakituinen osa-aikainen 90 h / 3vko. Työ alkaa elokuun alussa tai sopimuksen mukaan.

Palkka perustuu matkailu- ja ravitsemisalan työehtosopimukseen ja on kokemusvuosista riippuen 14,81-15,96e/tunti. Meillä työryhmille maksetaan myös tulospalkkioita, joka voi olla jopa 1e/tehty työtunti.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä alan ammattilaisena Suomen suurimmassa hotelliketjussa. Meiltä saat Osuuskauppa Maakunnan ja S-ryhmän ylivoimaiset henkilökuntaedut, kuten alennukset S-ryhmän kaupoissa, ravintoloissa ja hotelleissa, laajat työterveyshuollon palvelut, vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä tukea liikuntaan, kulttuuriin ja hyvinvointiin ePassilla.

Kiinnostuitko? Hae jo tänään, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana! Haku päättyy 16.6.2024.

Lisätietoja tehtävästä antaa Myyntipäällikkö Maarit Soudunsaari p. 010 7636016 maarit.soudunsaari@sok.fi tai Hotellipäällikkö Tuula Seppänen p. 010 7831820 tuula.seppanen@sok.fi.

Osuuskauppa Maakunta on kainuulaisten asiakasomistajien omistama alueosuuskauppa. Toimialamme ovat päivittäis- ja erikoistavarakauppa, liikennekauppa sekä matkailu- ja ravitsemiskauppa. Myyntimme v. 2023 oli 262 milj. euroa ja työllistämme Kainuussa 500 ihmistä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://sok.wd3.myworkdayjobs.com/S-ryhman-avoimet-tyopaikat/job/BREAK-SOKOS-HOTEL-VUOKATTI/Myyntineuvottelija-vastaanottovirkailija-Vuokatin-ja-Kajaanin-Sokos-Hotellit_R-28035-1