Testaaja, avaruusliiketoiminta, DA-Design Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 20.5.2024
  • Hae viimeistään 30.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme ammattitaitoista ja kehittymishaluista testaajaa avaruusliiketoiminnan tiimiimme suorittamaan haasteellisia tuote- ja tyyppitestauksia. Käytössäsi on monipuolinen mittalaitteistomme, sekä moderni mittausympäristö. Työtehtäviisi kuuluu ensisijaisesti tuoteosien tai tuotekokonaisuuksien tuotekehitys-, vaatimustenmukaisuus-, sekä tyyppitestaukset. Olet myös mukana testausten suunnitellussa ja kehityksessä. Haemme testaajaa, jolla on kokemusta testaamisesta ja mittalaitteista, niin peruselektroniikan- kuin RF-mittalaitteidenkin osalta.

Tarjoamme monipuoliset työsuhde-edut ja mahdollisuuden jatkuvaan oppimiseen työssäsi. Lisäksi mahdollistamme joustavat työajat ja mukavan työympäristön. Työpisteesi ja lähikollegasi sijaitsevat Forssan toimipisteellämme, mutta työtä voi tehdä tarvittaessa etänä työtehtävien sen salliessa.

PÄÄASIALLISET TYÖTEHTÄVÄSI:
-Konseptointivaiheen testaussuunnitelmat
-Projektien sekä tuotteiden testikampanjoiden ja menettelytapojen kehittäminen
-Tuotekehitysvaiheen testaussuunnitelmien teko, huomioiden vaatimukset ja toiminnot
-Tuotannon testaussuunnittelu, sisältää myös tuotantotestereiden kehityksen, valmistuksen ja käyttöönoton
-Testien suorittaminen ja niiden järjestelmällinen tulosten tallennus ja tarvittaessa raportointi

TOIVOMME SINULTA:
-Laajaa osaamista erilaisten mittalaitteiden käyttämisestä, kuten powerit, yleismittarit, oskilloskoopit, spektrianalysaattorit, tehomittarit, VNA:t ja signaaligeneraattorit
-Kokemusta mittausautomaatioiden "koodauksesta"
-Kokemusta mittaustulosten analysoinnista ja arvioinnista
-Monimutkaisten tuotteiden testaustarpeiden ja -suunnitelmien hahmotuskykyä
-Hyviä ongelmaratkaisutaitoja, tarkkuutta ja analyyttistä ajattelutapaa
-Avointa asennetta monipuolista työtehtävää kohtaan ja kyvykkyyttä toimia tiimissä. Työssä on myös mahdollista edetä taustatiimin vetovastuuseen, mikäli siihen on kyvykkyyttä ja halukkuutta.
-Suomen ja englannin kielitaitoa
-Katsomme eduksi, jos sinulla on kokemusta avaruusalalta, testausautomaation toteutuksista, vikojen selvittämisestä, valmistuksen menetelmistä, komponenteista ja raaka-aineista.

TARJOAMME:
-Mahdollisuuden työskennellä alansa johtavassa yrityksessä huippuasiantuntijoiden tiimissä
-Jatkuvan oppimisen ja työssä kehittymisen
-Kannustavan ja ystävällisen työympäristön, jossa arvostetaan tiimityötä
-Erinomaiset työsuhde-edut: liikunta-, kulttuuri-, pyörä- ja hierontaedut, kattavat työterveyspalvelut ja vakuutukset, kuten sairauskuluvakuutus. Lisäksi voit hyödyntää Forssan päätoimipisteemme kuntosali-, sauna- ja uima-allasosastoa.

LISÄTIETOJA JA HAKEMINEN
Mikäli olet kiinnostunut monipuolisesta tehtävästämme, lähetä meille vapaamuotoinen hakemuksesi 30.6.2024 mennessä osoitteeseen jobs@da-group.fi. Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti ja paikka voidaan täyttää jo hakuajan kuluessa.

Lisätietoja tehtävästä antaa suunnittelupäällikkö Mikko Kostiainen +358 29 080 0944 tai henkilöstöjohtaja Niina Nurmi, +35829 080 0990. Odotamme innolla hakemuksiasi ja mahdollisuutta keskustella kanssasi lisää!

Toimimme turvallisuuskriittisellä toimialalla, joten tehtävään valitulle henkilölle tullaan tekemään turvallisuusselvitys työnantajan toimesta.

Hae työpaikkaa osoitteesta