B2B Asiakastapaamisten buukkaaja, Persona Henkilöstöratkaisut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 20.5.2024
  • Hae viimeistään 17.6.2024
  • Palkkaus: 2100-2300€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haaveiletko rennosta työympäristöstä ja haluat loistaa B2B-myynnin parissa? Asiakastapaamisten buukkaajan roolissa pääset edustamaan useita arvostettuja asiakasyrityksiä ja sopimaan heille merkittäviä asiakastapaamisia yritysten päättäjien kanssa.

Haemme Asiakaspäällikköä B2B uusasiakashankintatiimiin (etätyömahdollisuus)

Oval Company Finland Oy on Kauppalehden Menestyjät-sertifikaatilla palkittu kasvuyritys, joka on erikoistunut B2B uusasiakashankintaan ja myynnin ulkoistukseen. Oval Company Finland Oy tarjoaa sinulle mahdollisuuden vapaaseen ja vastuulliseen työhön, jossa saat hyödyntää osaamistasi tukemalla asiakasyritysten liiketoiminnan kasvua. Työssä halutaan keskittyä tuloksiin ja tärkeintä on aina, että asiakkaiden odotukset ylitetään.

Asiakaspäällikkönä, pääset selvittämään yrityspäättäjien yhteystietoja, tutkimaan yritysten taustoja ja sopimaan puhelimitse kaupallisia yritystapaamisia asiakasyrityksille. Pääset kehittämään itseäsi sekä vauhdittamaan asiakasyritysten myyntiä monipuolisessa työympäristössä useamman eri toimialojen asiakkuuksien parissa. Asiakkaina ovat muun muassa One1, Citrus, Howspace, IsoSkills, Roberts, Balentor ja Educo Valmennustalo.

Työskentelet osana tiivistä ja yhteen hiileen puhaltavaa 8 hengen myyntitiimiä, jossa toisia kannustetaan ja autetaan onnistumaan. Onnistumista tukee kattava ja henkilökohtainen perehdytys, selkeät tavoitteet, toimivat myyntiprosessit sekä parhaat digitaaliset työkalut.

Työ edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa. Eduksi katsotaan Pipedrive CRM-järjestelmän osaaminen. Tärkeintä meille on kuitenkin asenteesi ja persoonasi, ei pelkkä työ- tai opiskeluhistoriasi.

Työtä tehdään joustavasti arkipäivisin klo 8:00 - 17:30 välisenä aikana, viikkotyöajan ollessa 37,5 tuntia. Toivomme, että pystyt työskentelemään toimistolta käsin, joka sijaitsee Helsingin Pitäjänmäellä mutta työtä on mahdollista tehdä myös täysin etänä.

Tehtävän palkka koostuu takuupalkasta sekä tuloksiin sidotusta rajattomasta provisiosta ja henkilökohtaiseen kehitykseen sidotusta bonuksesta. Palkkahaarukka: 2100-2300 e/kk + provisio + bonus.

Käsittelemme työhakemuksia jo hakuaikana, joten haethan tehtävään viimeistään 17.6.2024 mennessä. Työ alkaa sovitusti elokuun puolen välin jälkeen.

Tule mukaan jännittävälle kasvumatkalle ja lähetä hakemuksesi jo tänään! Tulevat kollegasi odottavat jo. #letsselltogether

Rekrytoinnista vastaa Persona Henkilöstöratkaisut Oy

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuun liitttyen, voit olla yhteydessä rekrytointiasiantuntijaamme Jelenaan puh. 041 311 3106 / jelena@personapalvelut.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ats.talentadore.com/apply/b2b-asiakastapaamisten-buukkaaja/Znlg9M