Tuotantokoordinaattori, Peab Industri Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 20.5.2024
  • Hae viimeistään 21.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Peab-konserni on suurin rakennusliike Pohjoismaissa. Pienestä perheyrityksestä on yli 60 vuoden saatossa kehittynyt vakavarainen pörssiyhtiö. Tarjontamme Suomessa on markkinoiden laajin: rakennamme ja korjaamme asuntoja, toimitiloja ja infrastruktuuria, päällystämme teitä, teemme kiviurakointia, tuotamme kiviaineksia ja betonia sekä toimitamme torninostureita.

Etsimme nyt tuotantokoordinaattoria

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Hämeenlinnaan. Hakemamme tuotantokoordinaattori tulee osaksi Peab Asfalt -liiketoimintaa, joka keskittyy teiden, katujen ja muiden kohteiden päällystämiseen. Työtehtävät pitävät sisällään laajasti erilaisia tuotantoamme tukevia työtehtäviä kuten osto-/myyntilaskujen käsittelyä, varastokirjanpitoa, työnjohdon tukemista esimerkiksi raportoinnissa, työmaaseurantaa ja palkkojen käsittelyä. Työsuhteen toivotaan alkavan mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään heinä-elokuussa 2024.

Sinulta odotamme tehtävään soveltuvaa tutkintoa, kuten merkonomi/tradenomi ja muutaman vuoden kokemusta vastaavanlaisista, esimerkiksi assistentin, työtehtävistä. Myös aiempi kokemus teollisuuden tai rakennusalan parissa työskentelystä on tehtävässä eduksi. Tehtävässä menestyminen edellyttää ensisijassa hyviä tietoteknisiä taitoja, ja järjestelmällistä ja huolellista työotetta. Työ vaatii myös taitoa työskennellä sekä itsenäisesti että osana tiimiä. Ajoittaisten kiirehuippujen vuoksi myös hyvää paineensietokykyä arvostetaan.

Meillä työskentelet vastuullisessa ja joustavassa työyhteisössä, jossa voit kehittyä oman alasi ammattilaisena. Tarjoamme haastavia työtehtäviä, erinomaiset liikuntaedut sekä kattavat työterveyspalvelut.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Petri Strengell, petri.strengell@peabasfalt.fi, 040 715 7232.

Verkkosivuiltamme voit lukea lisää liiketoiminnastamme www.peab.fi, www.swerock.fi ja www.lambertsson.fi.

Hae tehtävään 21.6.2024 mennessä. Huomaathan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://career2.successfactors.eu/sfcareer/jobreqcareer?jobId=17370&company=peabab