Putkihitsari/Asentaja, Pro-Tot Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2024
  • Hae viimeistään 30.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme Pro-Tot Oy:lle Teollisuuteen Putkihitsaria/Asentajaa.

Toimintamme kasvaessa ja kehittyessä meillä on tarvetta vahvistaa yrityksemme osaajajoukkoamme Putkihitsaria/Asentajaa.
Pro-Tot Oy palvelee asiakkaitaan kokonaistoimittajana teollisuudessa, suunnittelussa, koneistuksissa, hitsauksissa, kunnossapidossa, teollisuudenputkitöissä, sähköasennuksissa ja näiden palveluiden yhdistetyissä kokonaisuuksissa. Jokaisella osa-alueella työskentelee omien alojensa huippuosaajat, joiden intohimona on ongelmien ratkaisu ja asiakaslähtökohtainen palvelu. Yrityksen kilpailuvaltti onkin tarjottavien palveluiden yhdistäminen osaajien saumattomalla yhteistyöllä, joka takaa tinkimättömän toimivuuden ja laadun. Meillä asennustyö pitää pääsääntöisesti sisällään putkitöitä teollisuuteen, koneiden ja laitteiden asennusta/huoltoa/korjausta, tehtaiden huoltoseisakkeja sekä rakennusteollisuuteen teräsrakenteita.

Hakijoilta odotamme aikaisempaa työkokemusta putkistojen hitsaus/asennustöistä, positiivista asennetta työtä kohtaan sekä valmiutta reissutyöhön. Työ tehdään pääsääntöisesti arkisin asiakasympäristössä Savon ja Keski-Suomen alueella.

Pro-Tot Oy:ssa tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan, laadukkaat työvälineet sekä työpaikan, jossa viihdytään! Lisäksi tarjoamme työntekijöillemme Epassi hyvinvointirahaa, työsuhdepyöräedun sekä kattavan työterveyshuollon.

Haussa on pitkäaikainen ja sitoutunut työntekijä vakinaiseen työsuhteeseen. Jos sinussa havaitaan todellista talenttia, antaa kasvava ja monipuolinen toimintamme sinulle mahdollisuuden kasvaa myös työntekijänä. Eritasoisia ja kokoisia projekteja on koko ajan meneillään, ja jos tekemisesi, asenteesi ja palveluhalusi on kohdallaan, saatatkin yhtäkkiä ollakin menossa ties minne. Se on sitten susta itsestäs kiinni.

Mikäli koet olevasi etsimämme motivoitunut ja monipuolinen ammattilainen, niin "Tuu Sä meille töihin! Me annetaan Sulle vastuuta ja palkitseva työporukka, jossa on mahdollisuus kehittyä kykyjesi mukaan!"
Laitathan hakemuksesi ja CV:n viimeistään 30.6.2024 rekry(a)pro-tot.fi. Lisätietoa tehtävästä antaa Joni Oksanen 0504625781 torstaisin klo 11.00-15.00.

Hae työpaikkaa osoitteesta