Hoitajia, uusi vammaispalveluiden asumisyksikkö K, Humana Finland Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2024
  • Hae viimeistään 16.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Kokoamme työryhmää vammaisten ja vaikeavammaisten uuteen asumisyksikköön Espoon Kuurinniittyyn, tule mukaan luomaan uutta!

Etsimme hoitajia Humanan uuteen, vielä rakenteilla olevaan vammaispalveluiden asumisyksikkö Kuurinkallioon! Vammaisten asukkaiden parissa tehtävä työ on parhaimmillaan aitoa kohtaamista, arjen helpottamista, mahdollistamista ja toisen ilahduttamista. Meillä jokainen työntekijä on hyvinvaikuttaja ja elämänarvon kasvattaja.

Kuurinkallio

Kuurinkallion (https://www.humana.fi/vammaiset-henkilot/palvelukodit/kuurinkallio--asumispalvelut/) yksikkö aloittaa toimintansa loppukesästä 2024. Tilojen suunnittelussa on otettu huomioon yksikköön muuttavien asukkaiden viihtyisyys, turvallisuus ja esteetön liikkuminen. Kuurinkallio on asukkaille turvallinen koti, jossa myös henkilöstön on hyvä työskennellä. Täällä fyysiset rakenteet tukevat työssä onnistumista!

Lue lisää Kuurinkallion kokonaisuudesta täältä! (https://ura.humana.fi/pages/kaksoiskappale-sivusta-tule-osaksi-uulaa-humanan-uusi-erityisen-tuen-yksikko-avataan-ouluun)

Millaista on hoitajan työ Kuurinkalliossa?

Toimit hoitajana vammaisten henkilöiden asumisyksikössä. Osallistut kokonaisvaltaisesti hoitotyöhön, ohjaukseen ja uusien työtapojen kehittämiseen sekä toteutukseen yhdessä muun työyhteisön kanssa.

Hoitajan työ on kolmivuorotyötä, jossa voit itse vaikuttaa työvuoroihin. Tehtävä on vakituinen.

Kuurinkalliossa asukkaat saavat parhaan mahdollisen tuen ja pääsevät elämään oman näköistään elämää sekä viettämään yhteisöllistä ja aktiivista arkea. Koko työryhmän tavoitteena on luoda yksikköömme hyvänmielinen arki, jossa arjen struktuurit määrittelevät työn rytmiä - luovuutta unohtamatta.

Voit lukea lisää Humanassa työskentelystä ja hyvinvaikuttajistamme täältä (https://www.humana.fi/tietoa-humanasta/hyvinvaikuttajat/).

Lue lisää lähihoitajan työstä Humanassa täältä (https://ura.humana.fi/pages/uratarina-lahihoitajana-humanalla).

Palkkaus

Tehtävän palkkaus on Yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n mukaisesti 1.8.2024 alkaen 2396,85-2592,75 riippuen kokemuksestasi. Tämän päälle maksetaan mahdolliset lisät.

Miksi tarttua tähän tilaisuuteen?

Meille on tärkeää, että voit tehdä työtä, josta nautit täysin sydämin. Lisäksi panostamme henkilöstömme hyvinvointiin muun muassa tarjoamalla:

- Humanan työntekijänä olet oikeutettu kattavaan ja laajaan työterveyshuoltoon.

- Epassin liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietu on Humanassa 400 euroa vuodessa (työaikaehdon täyttyessä). Tällä edulla hankit esimerkiksi teatteriliput ja kuntosalikortit, tai piipahdat vaikkapa suuhygienistillä!

- Humanan pyöräetu tulee GoByBiken kautta (yli 6kk mittaisissa työsuhteissa). Halutessasi olet oikeutettu hankkimaan työsuhdepolkupyörän, jolla poljet kilometrejä vapaa-ajalla tai vaikka ihan töihinkin!

- Humanasta saat itsellesi arvovastuullisen työnantajan. Uskomme vahvasti mahdollisuuksiimme hyvinvaikuttaa ihmisiin ja yhteiskuntaan. Olemme ylpeitä arvoistamme: sitoutuminen, vastuullisuus sekä kohtaaminen ja ilo.

Lue lisää eduistamme täältä (https://ura.humana.fi/pages/miksi-hyvinvaikuttajaksi-humanaan)!

Minkälaisia henkilöitä olemme etsimässä?

Valittavilla henkilöillä tulee olla sosiaali- ja terveysalan perustutkinto (lähihoitaja) tai vastaava koulutus. Lisäksi odotamme tartuntalain mukaista rokotesuojaa sekä aitoa kiinnostusta työskennellä asiakasryhmiemme parissa. Kokemus liikuntarajoitteisista vammaisista, muistisairaista sekä muista erityisryhmistä luetaan eduksi. Ilahdumme, mikäli lääkelupasi ovat voimassa, mutta tarvittaessa voit suorittaa ne myös työn alkaessa.

Arvostamme avarakatseisuutta ja innokkuutta itsensä sekä työnsä kehittämiseen. Toivomme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä positiivista, kannustavaa ja joustavaa työotetta.

Kiinnostuitko? Seuraavaksi haluamme kuulla sinusta!

Tartu tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi viimeistään 16.6.2024. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, ja teemme valinnan heti sopivan henkilön löydyttyä. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönjohtaja Riikka Mäkelä-Brunner, p. 040 568 9585, riikka.makela-brunner@humana.fi.

Huomioithan, että emme voi vastaanottaa hakemuksia sähköpostitse. Jätäthän oman hakemuksesi suoraan hakulinkkimme kautta.

Tehtävään valitun tulee esittää vammaisten henkilöiden kanssa työskenteleviltä 1.1.2025 alkaen vaadittava rikosrekisterilain mukainen rikosrekisteriote.

Anonyymi rekrytointi - näin se etenee

Tämä rekrytointi toteutetaan anonyymisti. Hakijan henkilötiedoista piilotetaan rekrytoijilta haastatteluvaiheeseen asti seuraavat tiedot: nimi, syntymäaika, yhteystiedot, sukupuoli ja äidinkieli. Myös liitetiedostoissa (ansioluettelot) vastaavat tiedot on piilotettu.

Täytä hakulomake normaalisti. Huomioi hakemusta kirjoittaessasi, että se noudattaa anonymiteetin periaatteita. Kun hakijat on kutsuttu haastatteluun, anonymiteetti päättyy ja rekrytoiva esihenkilö voi tutustua tarkemmin haastatteluun kutsuttujen hakijoiden tietoihin.

Anonyymin rekrytoinnin tavoitteena on kohdentaa huomio hakijan motivaatioon tehtävää kohtaan, ammatilliseen osaamiseen sekä työkokemukseen.

Arvostamme työyhteisöjen monimuotoisuutta ja teemme parhaillaan töitä henkilöstön yhdenvertaisuuden puolesta tarkastelemalla omia toimintatapojamme. Toivomme hakijoita erilaisista taustoista, kuten eri-ikäisiä, eri sukupuolia olevia, vammaisia sekä eri kulttuuri- tai muihin väestöryhmiin kuuluvia.

Humana (https://www.humana.fi/) on johtava pohjoismainen sosiaalialan toimija, joka tarjoaa yksilöllisiä sosiaalipalveluita lähellä ihmistä ja perheen arkea. Meitä on Suomessa 3 600. Autamme ja tuemme 7 500 ihmistä erilaisissa elämäntilanteissa. Visiomme mukaisesti uskomme siihen, että jokaisella on oikeus hyvään elämään - ja tätä visiota toteutamme hyvinvaikuttamalla (https://www.humana.fi/tietoa-humanasta/hyvinvaikuttajat/) ihmisiin ja yhteiskuntaan.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ura.humana.fi/jobs/3794167-hoitajia-uusi-vammaispalveluiden-asumisyksikko-kuurinkallio