Lähihoitaja henkilökohtaiseen apuun, 9Lives Kotipalvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2024
  • Hae viimeistään 13.11.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Kaipaatko monipuolista työtä, jossa jokainen päivä on erilainen? Entä koetko itsenäisen työn omaksesi?

Haemme juuri sinua Ylitorniolle henkilökohtaiseen apuun. Meiltä saat laadukkaan perehdytyksen ja mahdollisuuden joustavaan työvuorosuunnitteluun, näin sinulle jää aikaa muuhunkin.

Millaista työ meillä on?
Meillä on tärkeää pitää hauskaa töissä, sillä se vahvistaa tiimityötä, parantaa työhyvinvointia ja tuo iloa asiakkaillemme. Sinulla on tukena ammattitaitoinen tiimi ja tuki on aina puhelinsoiton päässä vuorosta riippumatta.

Asiakkaamme asuvat Ylitornion alueella. Lähihoitajana ammatillisessa henkilökohtaisessa avussa työskentelet asiakkaan kodissa tukien häntä elämään oman näköistä elämää. Käynneillä huolehditaan asiakkaan henkilökohtaisesta hyvinvoinnista ja huolenpidosta. Päivän aikana saat toimia kiireettömästi asiakkaiden kanssa, koska käynnit ovat yleensä pidempiä.

Työhön tarvitset

- lähihoitajan tutkinnon ja Valvira-rekisteröinnin

- B-ajokorttia ja oma auto

- tartuntatautilain 48§ mukaista rokotussuojaa

Haluamme kuulla juuri sinusta!
Käytössämme on yksityisen sosiaalipalvelualan TES ja palkkaluokka on G20C. Kuukausipalkkasi on kokemusvuosiesi mukaan 2268,48-2453,07 . Meiltä saat myös erilaisia henkilöstöetuja, joista voit lukea lisää täältä: 9Lives työpaikkana (https://tyopaikat.9lives.fi/pages/9lives-tyopaikkana)

Sinustako ysiläinen? Lisätietoja työpaikasta saat tiimin esihenkilöltä Mirva Kukkoselta p. 044 702 9388 tai mirva.kukkonen@9lives.fi. Käy myös tutustumassa meihin työpaikkana Instagramissa (https://www.instagram.com/9livesoy/), Facebookissa (https://www.facebook.com/9LivesOy) ja LinkedIinissä (https://www.linkedin.com/company/771212).
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://tyopaikat.9lives.fi/jobs/4498241-lahihoitaja-henkilokohtaiseen-apuun