Aalto - henkilökohtainen avustaja, ! Suomen Avustajapalvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 16.5.2024
  • Hae viimeistään 31.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Kiinnostaisiko sinua työnteko ihmisten parissa? Haluatko päästä itse vaikuttamaan työaikoihisi? Haluatko tehdä aidosti merkityksellistä työtä? Jos vastasit kyllä, meillä saattaisi olla henkilökohtaisen avustajan töitä juuri sinulle!

Henkilökohtaisena avustajana et tarvitse aiempaa kokemusta tai koulutusta. Henkilökohtaisena avustajana autat asiakasta tavanomaiseen elämään liittyvissä asioissa: mahdollistat asiakkaasi elää sellaista elämää, kuin hän itse haluaisi, mutta tarvitsee vammansa tai sairautensa vuoksi siinä apuasi. Kokemuksemme pohjalta emme voi liioin korostaa, että oikea ja iloinen asenne riittää siihen, että olet erinomainen henkilökohtainen avustaja.

Me Suomen Avustajapalveluissa olemme olemassa sinua varten ja tavoitat meidät tarvittaessa vuoden jokaisena päivänä. Meillä saat oman lähiesihenkilön, joka toimii tukenasi ja apunasi työskennellessäsi henkilökohtaisena avustajana.

Suomen Avustajapalvelut on kotimainen henkilökohtaisen avun laatujohtaja. Tuotamme palvelua valtakunnallisesti ja työllistämme tällä hetkellä yli 1000 henkilökohtaista avustajaa. Olemme olemassa edistääksemme ihmisten välistä tasavertaisuutta. Toimintaamme ohjaa kasvollinen kotimainen yrittäjyys, tasavertaisuus ja vastuullisuus. Työskentelemme joka päivä taataksemme kaikille edellytykset hyvään elämään ja ollaksemme Suomen laadukkain henkilökohtaisen avun palveluntuottaja.

Edistääksemme työntekijöidemme hyvinvointia ja sitoutumista on Suomen Avustajapalveluilla työntekijöille tuotettu etuohjelma, joka sisältää yli 80 ainutlaatuista ja rahanarvoista etua. Henkilöstöetuohjelmasta voit lukea lisää täältä https://suomenavustajapalvelut.fi/henkilostoetuohjelma/.

Olisi hienoa saada juuri sinut tekemään kanssamme merkityksellistä ja tärkeää työtä. Täytä oheinen työnhakulomake ja olet askeleen lähempänä liittymistä osaksi meidän mahtavaa tiimiä.

Työnhakulomake: https://suomenavustajapalvelut.fi/tyonhakulomake/
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:avustaja@suomenavustajapalvelut.fi