Ankkuri-ohjaaja, Raahen kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 16.5.2024
  • Hae viimeistään 31.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Raahen opetustoimi hakee kahta Ankkuri-ohjaajaa 7.8.- 31.12.2024 väliselle ajalle

Määräaikaisuuden perusteena on Opetus- ja kulttuuriministeriön erityisavustus toimenpiteisiin nuorten jengiytymisen ja rikollisuuden ehkäisemiseksi.

Ankkuri - ohjaaja työskentelee kouluilla tilanteissa, joissa on käytöshäiriöitä, väkivalta- ja ilkivaltatilanteita sekä ryhmämuotoista häiriökäyttäytymistä. Ankkuri - ohjaaja tekee tiivistä yhteistyötä koulun henkilökunnan kanssa, Ankkuri - tiimin sekä nuorisopalveluiden kanssa. Ankkuri-ohjaaja työskentelee pääsääntöisesti yläkouluilla, mutta ryhmämuotoista häiriökäyttäytymistä havaittaessa myös alakouluilla. Ankkuri - ohjaaja työskentelee sekä koulujen työaikoina että tarvittaessa iltaisin ja viikonloppuisin. Ankkuri - ohjaaja kiertää Raahen peruskouluilla ja pyrkii kehittämään toimintaa, jolla ennaltaehkäistään ryhmämuotoista häiriökäyttäytymistä. Ankkuri - ohjaaja työskentelee sekä koulu - että vapaa-ajan toiminnoissa. Ankkuri-ohjaaja pyrkii aktiivisesti puuttumaan kouluilla havaitsemiinsa ilmiöihin yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa.

Tehtävään valitulta toivotaan kokemusta lasten ja nuorten kanssa työskentelystä, reipasta työotetta, mahdollisuutta työskennellä tarvittaessa myös iltaisin ja viikonloppuisin, hyviä vuorovaikutustaitoja, taitoa sopeutua vaihteleviin tilanteisiin sekä kehittämismyönteistä asennetta.

Pätevyysvaatimuksena tehtävään on yhteisöpedagogin, lasten ja nuorten erityisohjaajan koulutus tai muu tehtävään soveltuva koulutus.

Alkuperäiset kelpoisuuden osoittavat tutkintotodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Valitun tulee esittää ennen viran vastaanottamista pätevyyden osoittavat todistukset sekä lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Raahen kaupungilla on kattavat työsuhde-edut:
- Smartum-etu
- kieliopintokursseja
- lomaosakkeita Vuokatissa ja Rokualla
- laaja työterveyshuolto
- työsuhdepolkupyöräetu
- Suomen Olympiakomitea on myöntänyt Raahen kaupungille Suomen aktiivisin työpaikka -
sertifikaatin.

Hakemukset toimitetaan sähköisesti Kuntarekry.fi -rekrytointijärjestelmän kautta. Jos sinulla ei ole mahdollista tehdä sähköistä hakemusta, voit toimittaa hakemuksen osoitteella: Raahen kaupungin opetustoimi, Rantakatu 5 D, 92100 RAAHE
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/602889/fi_FI