Yleislääkäri, Julkiset palvelut, Pyhtää, Suomen Terveystalo Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 16.5.2024
  • Hae viimeistään 26.8.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Me keskitymme työssämme olennaiseen, terveyteen. Meillä jokainen on oma arvostettu itsensä, oman alansa huippuosaaja ja tärkeä osa työyhteisöä. Etsimme nyt osaavaan ja motivoituneeseen joukkoomme yleislääkäriä Pyhtäälle. Tutustu tehtävään ja hae!

Taistelussa terveemmän elämän puolesta meistä jokainen on tärkeimmän tekijä.

Mitä työ yleislääkärinä Pyhtään terveysasemalla pitää sisällään?

Yleislääkärinä Terveystalon Julkisissa palveluissa pääset mukaan tarjoamaan potilaslähtöistä ja kustannustehokasta terveydenhoitoa Pyhtään noin 5000 asukkaalle. Tehtäviisi kuuluvat monipuoliset yleislääkärin työtehtävät terveyskeskuksen asiakkaiden parissa, jonka lisäksi sinulla on halutessasi mahdollista työskennellä myös neuvola- ja kouluterveydenhuollon asiakkaiden kanssa. Pääset myös hyödyntämään ja kartuttamaan osaamistasi terveysaseman akuuttivastaanotossa eri ikäisten potilaiden parissa.

Terveystalo Pyhtään terveysasema on pieni ja viihtyisä, noin kolmen-neljän lääkärin yksikkö, minkä lisäksi kollegoinasi työskentelee myös muita kokeneita ja ammattitaitoisia terveydenhuollon ammattilaisia. Työnkuva Pyhtäällä on monipuolista terveyskeskustyötä. Terveyskeskus on avoinna ma-to klo 8-20 ja pe klo 8-16, mikä mahdollistaa myös iltavastaanottojen pitämisen. Illalla kiireettömien potilaiden lisäksi ajanvarauksella kiireellisiä aikoja. Kyseessä on rauhallinen, täydentävä päivystys, jonne ei ohjata ambulanssipotilaita. Potilastietojärjestelmänä on LifeCare.

Voit työskennellä joko kokoaikaisesti tai osa-aikaisesti. Työvuorot voidaan sopia joustavasti elämäntilanteesi mukaan terveysaseman aukioloaikojen puitteissa. Voit valita joustavasti, joko toistaiseksi voimassaolevan tai määräaikaisen työsuhteen. Työsuhteen aloitus joustavasti keväällä/kesällä 2024.

Terveystalon Kumppanuusratkaisuissa pääset työskentelemään kokonaan Terveystalolle ulkoistetulla terveysasemalla, jolla toimimme terveysasematyöhön tutkimusten pohjalta kehittämämme tiimimallin mukaisesti. Tiimimallissa pyrimme ratkaisemaan potilaan hoidon tarpeen tämän ensimmäisen yhteydenoton aikana, mikä sujuvoittaa paitsi ammattilaistemme työtä, myös asiakkaan hoitoon pääsyä. Työ Kumppanuuksissa painottuu paitsi jo puhjenneiden sairauksien ja vaivojen hoitamiseen sekä potilaiden terveyden edistämiseen. Yhteinen tavoitteemme on lisätä potilaiden terveitä elinvuosia.

Miksi meille töihin?

Terveystalo on inhimillinen työntekopaikka, jossa sinä voit keskittyä olennaiseen. Meillä jokainen on oma arvostettu itsensä, oman alansa huippuosaaja ja tärkeä osa työyhteisöä. Hyvän ja arvostavan työntekopaikan sekä laadukkaan perehdytyksen ja innostavien tehtävien lisäksi tarjoamme sinulle:

- Monipuoliset työsuhteen edut, kuten lounas- ja virike-edun, kumppanialennukset ja kattavan työterveyshuollon, joka sisältää peruspalveluiden lisäksi muun muassa lähetteelliset erikoislääkärikäynnit sekä lyhytpsykoterapian.
 - Inhimillisen työntekopaikan, jossa elämääsi jää työn ohessa tilaa niille kaikista tärkeimmille asioille. Tuemme työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista muun muassa erilaisin vuoro- ja työaikajärjestelyin. Emme vain siksi, että se on tutkitusti toimivaa, vaan ennen kaikkea siksi, että se on inhimillistä.
 - Mahdollisuuden keskittyä työssäsi olennaiseen, siihen missä olet hyvä ja missä haluat vielä kasvaa.
 - Turvallisen, osaavan ja mukavan terveystalolaisen työyhteisön - niin etänä kuin kivijalassakin.
 - Työntekopaikan, jossa voit luottaa siihen, että kaikki toiminta perustuu tutkittuun tietoon sen vaikuttavuudesta ja joka on tutkitusti terveyspalvelualan ammattilaisten suosikki (Universumin ammattilaistutkimus 2020, 2021, 2022 ja 2023).

Mitä toivomme sinulta?

Lääketieteen lisensiaatti tai Lääketieteen kandidaatti (LK5). Tehtävässä menestymistäsi tukee kokemus monipuolisesta terveyskeskustyöstä.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Jätä yhteystietosi hakulomakkeen kautta tai ota yhteyttä Yhteyspäällikkö Kristian Riihelään 0505983492 tai kristian.riihela@terveystalo.com

Tervetuloa Terveystaloon!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://emp.jobylon.com/applications/jobs/211998/create/?utm_source=molfi&utm_medium=promotionserializer