Hinausautokuljettaja, Oulun Hinausautokeskus Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme hinausautonkuljettajaa kokopäivätyöhön ja/tai osa-aikatyöhön nykyaikaiseen työskentely- ympäristöön maan johtavassa Redgo (entinen Falck) hinaus- ja tiepalveluketjuun osaavien miesten ja -naisten joukkoon.

Työ sisältää sekä kevyen että raskaan kaluston hinaus- ja tekniset avunantotehtävät. Työtä tehdään työvuoroissa läpi vuoden ja 24/7 valmiudessa. Työskentelet ajoittain haastavissa olosuhteissa, minkä vuoksi edellytämme valittavalta kuljettajalta hyvää fyysistä kuntoa. Työ sopii sinulle, mikäli pystyt mukautumaan erilaisiin työtehtäviin ja vaihtelevaan työrytmiin sekä omaat kyvyn oppia uusia tehtäviä. Toimit tehokkaasti ja järkevästi ajoittaisen kiireen yllättäessä, mutta et jää toimettomaksi hiljaisempinakaan aikoina.

Hakijalta toivomme:
Reipasta ja oma-aloitteista työskentelyotetta
Asiakaspalvelutaitoa
Aikaisempaa kokemusta kuorma-auton kuljettajana
Ajoneuvotekniikan tuntemusta, myös raskaasta kalustosta
Yhdistelmäajoneuvon ajokorttia
Voimassa olevaa kuljettajan ammattipätevyyttä
Tietotekniikka- ja älylaitteiden käytön osaamista
Valmiutta ilta/yö- ja viikonlopputöihin sekä kotoa käsin päivystykseen/varallaoloon, jonka vuoksi asuinpaikkasi tulee olla työtä suorittaessasi Oulun kaupungin lähialueella max n. 15 km keskustasta.
Lavetti- ja nosturiauto kokemus sekä ADR ajolupa katsotaan hyväksi eduksi.

Tarjoamme:
Toistaiseksi voimassa olevan kokoaikatyön
Nykyaikaisen työskentely-ympäristön laadukkailla työvälineillä
Monipuolisen, haastavan ja ihmisläheisen työn
Laajan perehdytyksen työtehtäviin
Mahdollisuuden vaikuttaa omaan kehittymiseen työssä.

Oulun Hinausautokeskus Oy (hinauskeskus.fi) on yksityinen vakavarainen yritys, joka kuuluu valtakunnalliseen Redgo (Redgo.fi) hinaus- ja tiepalveluketjuun mikä aiemmin tunnettiin nimellä Falck. Yrityksemme historia ulottuu aina vuoteen 1974 asti. Hae töihin meille muiden nuorekkaiden ammattilaisten tiimiin.

Lähetä hakemuksesi Hae työpaikkaa -painikkeen kautta tai sähköpostitse osoitteeseen hakemus@hinauskeskus.fi
vaikka heti mutta kuitenkin 15.07.2024 mennessä. Täydellinen CV ei ole välttämätön, mutta kerrothan kuitenkin muutamilla sanoilla työkokemuksestasi ja itsestäsi. Tehtävä täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä.

Yhteydenotot puhelimella p. 0400 185 118 / Jukka Tervahauta arkisin klo 9-16. Mikäli en pysty heti vastaamaan, lähetäthän viestin tai soitathan uudelleen.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:hakemus@hinauskeskus.fi