Sairaanhoitaja, Kuntoutus-, koulutus- ja asuntosäätiö sr
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2024
  • Hae viimeistään 30.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Hei sairaanhoitaja, tule tekemään merkityksellistä työtä Leväniemeen!

Etsimme sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen Leväniemen toimintakeskukseen.
Kuntoutus-, koulutus- ja asuntosäätiön ylläpitämä Leväniemen toimintakeskus tarjoaa asumispalveluja sekä ympärivuorokautista hoivaa ja huolenpitoa, työ- ja päivätoimintaa, kuntoutusta, koulutusta, vapaa-ajan toimintoja ja intervallihoitoa päihde- ja mielenterveyskuntoutujille ja kehitysvammaisille heille laaditun henkilökohtaisen palvelu- ja kuntoutussuunnitelman mukaisesti viihtyisässä asuinympäristössä Heinävedellä, Juojärven rannalla. Somekanavistamme pääset kurkistamaan lisää, miltä meidän arkemme näyttää ja voisitko sinä viihtyä meillä!

Sairaanhoitajana toimit osana moniammatillista työyhteisöä, työskennellen asumisen ohjaajana, vastaten asukkaiden terveydenhoidosta tiimisi asiantuntijana. Vastuualueeseesi kuuluu mm. asukkaiden sairauksien hoito, ennaltaehkäisy, seuranta ja terveyden edistäminen. Päivääsi voi kulua esimerkiksi verinäytteiden ottoa, omalääkärimme kanssa vastaanoton pitämistä tai oman tiimisi työtehtävien suunnittelua.

Toivomme, että sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, koet kehitysvamma- ja mielenterveystyön omaksesi ja haluat tukea asukkaidemme aktiivista ja hyvää elämää. Tärkeintä sinussa on aito halusi auttaa ja toimia työssäsi yhteisten arvojemme mukaisesti eli ihmistä kunnioittaen, luotettavasti ja vastuullisesti. Omaat myös tartuntatautilain mukaisen rokotesuojan. Työ on 2-vuorotyötä, muokattavissa omien toiveidesi mukaisesti.

Mahdollisuus majoittua työnantajan tarjoamassa, modernissa majoituskohteessa Karviossa!

Haethan siis pian mukaan ainutlaatuiseen yhteisöömme tukemaan asukkaidemme hyvää elämää!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:jonna.ahlroos@levaniemi.net