Simetek Works Oy, HR Mentor Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2024
  • Hae viimeistään 31.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Olemme erittäin kiinnostuneita hyvistä metallialan työntekijöistä. Jätä meille hakemus, sillä hyviä tekijöitä rekrytoidaan aktiivisesti ympäri vuoden. Olemme sinuun yhteydessä hakemuksen jätettyäsi, ja kerromme tarkemmin työpaikasta.

Liity siis menestyksekkääseen tiimiimme!

Simetek Works Oy on vuonna 1994 perustettu teollisuuden tilaus- ja alihankintakonepaja sekä kunnossapidon kumppanuusyritys. Tarjoamme monipuolisesti konepajapalveluita aina suunnittelusta asennukseen ja kunnossapitoon asti. Pienetkin työt hoidetaan laadukkaasti ja sovitussa aikataulussa.

Erikoisosaamistamme ovat kokonaisvaltaiset laitetoimitukset sekä ongelmatilanteiden ratkaiseminen, kuten ahtaiden ja vanhojen tilojen suunnittelu laserkeilauksen avulla. Konepajapalveluihimme kuuluvat hitsaus, levytyöt, koneistus, pintakäsittelytyöt sekä kokoonpano- ja huoltotyöt. Lisäksi teemme suunnittelua ja asennus- ja kunnossapitotyötä.

Tehtäviämme, joihin säännöllisesti palkkaamme työntekijöitä:

Hitsaajia, joilla on osaamista erilaisten rakenteiden ja materiaalien hitsauksesta. Esimerkkejä hitsattavista materiaaleistamme ovat erikoislujat kulutusteräkset, rakenneteräkset, ruostumattomat ja haponkestävät teräkset (904 ja Sanicro), korroosiota kestävät teräkset (Duplex) pinnoitetut teräkset ja alumiini. Hitsausmenetelminä käytämme Mig-/Mag-, Tig- ja puikkohitsausta. Lisäksi olemme erikoistuneet lyijyhitsaukseen.

Teollisuusmaalareita. Pintakäsittelylinjastomme koostuu 6 x 16 metrin teräsraepuhalluskammiosta, 6 x 24 metrin märkämaalauskammiosta sekä pakkaamosta. Käsittelemme suuriakin kappaleita siltanosturin sekä siirtovaunujen avulla. Isompien tuotteiden lisäksi maalaamoomme tulee maalattavaksi esimerkiksi erilaisia hoitotasoja, sylintereitä ja hyvin pieniäkin kappaleita.

Kunnossapitoasentajia, monipuolisiin asennus- ja kunnossapitotehtäviin. Asennus- ja kunnossapitopalveluidemme pääkohteita ovat kaivos-, kemian-, puunjalostus-, sellu- ja energiateollisuus koko Suomen alueella. Teemme seisokkihuoltoja, putkisto- ja pumppuasennuksia, laserlinjauksia, vaihteistojen irrotuksia ja asennuksia, hälytyshuoltoja, kuljetinhuoltoja ja murskanhuoltoja.

Mitä tarjoamme:

- Monipuoliset ja vaihtelevat työtehtävät. Meillä lähes jokainen työ on täysin yksilöllinen niin kokonsa kuin materiaalienkin suhteen!

- Joustavan päivätyön, Siilinjärven keskustan tuntumassa, pääliikenneväylien varrella.

- Erittäin toimivat työtilat ja mukavat, ammattitaitoiset työkaverit

- Vakituisen työsuhteen

Hakuprosessi:

- Työhakemusten ensimmäinen vaihe, lisätietoihin vastaaminen sekä ensimmäinen keskustelu hoidetaan HR Mentorin toimesta.

- Sen jälkeen Simetek Works Oy hoitaa jatkohaastattelut ennen lopullista työntekijävalintaa.

Lisätietoja ja hakeminen:

Päivi Savolainen, HR Mentor, p. 050 555 9127, paivi.savolainen@hrmentor.fi

Saija Kattainen, HR Mentor, p. 050 555 9128, saija.kattainen@hrmentor.fi

Lisätietoja yrityksestämme ja palveluistamme löydät verkkosivuiltamme: www.simetek.com

Tule mukaan menestyksekkääseen tiimiimme ja ota ensimmäinen askel kohti uusia uramahdollisuuksia Simetek Works Oy:ssä!

Sinä työntekijänämme olet toimintamme kivijalka. Kun sinä pärjäät, me pärjäämme. Olemme sitoutuneet eettisiin ja lain mukaisiin toimintamalleihin. Me huolehdimme työnantajavelvoitteista tinkimättömästi - sinun hyvinvointisi on aina yhteinen etumme. Työntekijänä kuuluut Sisärinki-henkilöstöetuohjelman pariin, jossa voit hyödyntää lukuisia paikallisia ja valtakunnallisia etuja. Tutustu lisää www.helpporekry.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ats.talentadore.com/apply/simetek-works-oy/DGna2q