Koulutettu hieroja, RAM-akatemia
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2024
  • Hae viimeistään 1.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Työnhakuilmoitus: Etsimme kokenutta hierojaa liittymään tiimiimme Kalasataman Huippuhieronnassa.

Kalasataman Huippuhieronta etsii kokenutta hierojaa vahvistamaan pienimuotoista, mutta laadukasta tiimiämme. Tarjoamme ainutlaatuisen tilaisuuden työskennellä itsenäisenä yrittäjänä alueen arvostetuimmassa hierontastudiossa.

Mitä tarjoamme:

Joustavat työajat: Voit itse päättää työaikasi.

Erinomaiset ansaintamahdollisuudet: Maksamme sinulle 70% nettotuloista jokaisesta asiakkaastasi.

Markkinointituki: Suurin osa markkinoinnista hoidetaan yrityksemme kautta, joten voit keskittyä tarjoamaan laadukkaita palveluita. Toki oman osaamisen esilletuominen on plussaa ja maltillinen ymmärrys, että kanta-asiakaskunnan rakentaminen tapahtuu ajan kanssa. Autamme kuitenkin kaikin tavoin ja tuemme toinen toisiamme!

Laadukkaat työtilat: Uudet hoitopöydät, turvalliset ja hyvin varustellut tilat, joissa on pukukaapit, suihkut ja keittiötilat. Kaikki tilat ovat vartioituja, joten turvallisuus on taattu.

Mitä odotamme sinulta:

Vankka kokemus: Sinulla tulee olla vähintään viiden vuoden kokemus hierojana. Jos koet olevasi poikkeuksellisen taitava hieroja, vaikka sinulta puuttuisikin viiden vuoden kokemus, kutsumme sinut silti rohkeasti ottamaan yhteyttä. Etsimme henkilöä, joka jakaa intohimomme tarjota huippuluokan hierontapalveluita ja joka ymmärtää asiakaspalvelun merkityksen.

Yrittäjäasenne: Olet valmis toimimaan itsenäisenä yrittäjänä.

Asiakaskunnan rakentaminen: Arvostamme kykyäsi markkinoida osaamistasi ja kasvattaa asiakaskuntaasi.

Erinomainen asiakaspalvelutaito: Osaat tarjota poikkeuksellisen asiakaskokemuksen ja ylläpitää palvelumme korkeaa laatua.

Toimintaympäristömme on rauhallinen ja ammattimainen, jossa työskentelee kerrallaan vain kaksi hierojaa. Panostamme laatuun, ei määrään.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi sähköpostitse osoitteeseen kalasatama@huippuhieronta.com. Toivomme kuulevamme sinusta pian ja tervetuloa osaksi tiimiämme, jossa hieronnan taito kohtaa ammattitaidon ja asiakaspalvelun.

Kalasataman Huippuhieronta - Laatua jokaisella otteella.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:kalasatama@huippuhieronta.com