Betonielementtityöntekijä Betoni-Sampolle, SiriusPro Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2024
  • Hae viimeistään 28.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Nyt etsitään betoninlujia tekijöitä Betoni-Sampolle Jämsään! Tule meille työskentelemään betonielementtien raudoittamisen, valutyön ja muottiosien valmistuksen pariin RekryKoulutuksen kautta.

MITÄ ODOTAMME SINULTA?
Työssä katsotaan eduksi aikaisempi kokemus betonialan, rakennusalan tai tuottavan teollisuuden työtehtävistä, tärkeintä on kuitenkin reipas ja motivoitunut asenne kiireenkin keskellä, kyky oppia uutta sekä halu kehittyä alan ammattilaiseksi. Sinulla on aito kiinnostus turvalliseen ja laadukkaaseen työskentelyyn, omaat hyvän fyysisen kunnon ja työkalut pysyvät käsissäsi. Tulet toimeen erilaisten työkavereiden kanssa.

MITÄ TARJOAMME SINULLE?
Betoni-Sampolla töitä tehdään hyvällä asenteella, työntekijöitä ja heidän osaamistaan arvostaen. Meillä pääset valmistamaan monipuolisia betonielementtejä erilaisiin asiakaskohteisiin. Työtä tehdään pääosin ilmastoidussa tehtaassa, joten työolosuhteet ovat hyvät ympäri vuoden.

RekryKoulutus on antaa hyvät perusvalmiudet betonielementtien valmistukseen. RekryKoulutuksen hyväksytysti suorittaneet ja yritykseen sekä työtehtävään soveltuvuutensa osoittaneet työllistyvät Betoni-Sampon palvelukseen.

SIRIUSPRO OY BETONI-SAMPO
SiriusPro Oy Betoni-Sampo on keskisuomalainen betonialan yritys. Vankka osaamisemme perustuu lähes 50 vuoden kokemukseen alalta. Toimitamme betonielementit ja valmisbetonit ammattitaidolla sekä yksityis- että yritysasiakkaille. Valmistamme ammattitaidolla erilaisia betonielementtejä useisiin käyttötarkoituksiin ja -kohteisiin. Lisätietoja meistä: www.siriuspro.fi

TAVATAAN INFOTILAISUUDESSA!
Tule mukaan Betoni-Sampolle paikanpäälle LiveMiittiin 12.6.2024 klo 13. Pääset esittämään työnantajalle kysymyksiä, keskustelemaan työmahdollisuuksista ja näkemään tehtaan arkea. Osoite on Haaralantie 205, 42100 JÄMSÄ.

HAKU
Hae 28.7.2024 mennessä: Betonielementtityöntekijä Betoni-Sampo
RekryKoulutuksen kautta: https://koulutukset.te-palvelut.fi/kt/721366
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://koulutukset.te-palvelut.fi/kt/721366