Suukirurgian erikoishammaslääkäri, Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2024
  • Hae viimeistään 3.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Hei, suukirurgian erikoishammaslääkäri - tule tekemään korkeakouluopiskelijoiden hyväksi työtä, jolla on vaikutusta vuosien päähän.Etsimme suukirurgian erikoishammaslääkäriä tai erikoistuvaa hammaslääkäriä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Helsingin Töölön palvelupisteeseemme. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja viikkotyöaika voi olla kokoaikainen tai osa-aikainen toiveesi mukaan.

Työtehtäviisi kuuluvat suukirurgiaan (viisaudenhampaiden leikkaukselliset poistot) sekä purentafysiologiaan liittyvät toimet.

Odotamme sinulta:

- erikoishammaslääkärin tutkintoa tai käynnissä olevia erikoistumisopintoja suukirurgian erikoisalalta,
- aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä,
- hyviä vuorovaikutustaitoja,
- jommankumman kotimaisen kielen taidon lisäksi englannin kielen taitoa.

Meillä Töölön palvelupisteellä toimii suukirurgian tiimi, johon kuuluu lisäksesi kaksi taitavaa suukirurgian erikoishammaslääkäriä, osaavat apukirurgit ja ammattitaitoiset hammashoitajat. Saat käyttöösi myös hyvin varustellut ja modernit leikkaussalit.

Asiakaskuntamme on hyvin hoitoonsa sitoutunutta. Palvelemme opiskelijoita päiväaikaan arkisin, joten illat ja viikonloput ovat meillä vapaa-aikaasi.

Työehtojen ja palkkauksen suhteen noudatamme YTHS:n ja Suomen Hammaslääkäriliiton välistä sopimusta. Tehtäväkohtainen palkkahaitari erikoishammaslääkäreillämme kokoaikaisessa tehtävässä on 6979,80-7692,77 euroa kuukaudessa.

Haluatko kuulla lisää? Lisätietoja tehtävästä antaa alueylihammaslääkärimme Petra Hyvönen, p. 041 7307824 tai sähköpostitse petra.hyvonen(at)yths.fi.

Jätä yhteystietosi meille 3.6. mennessä niin olemme pian Sinuun yhteydessä!

YTHS vastaa korkeakouluopiskelijoiden opiskeluterveydenhuollon palveluista sekä terveyden edistämisestä. Tuotamme palveluita noin 290 000 opiskelijalle yli 1000 ammattilaisen voimin. Tavoitteena on taata laadukas opiskeluterveydenhuolto helposti ja nopeasti kohdennetun palveluvalikoiman, positiivisen asiakaskokemuksen ja osaavien ammattilaisten avulla. YTHS tunnetaan yhdenvertaisena, rohkeana ja välittävänä toimijana, joka tuottaa tehokkaasti sille annetut lakisääteiset tehtävät ja sopeutuu nopeasti toimintaympäristön muutoksiin. Opiskeluterveydenhuollon asiantuntijana YTHS:llä tehdään työtä, jonka tulokset näkyvät vuosien päähän. Lisätietoja: WWW.YTHS.FI.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://questionnaires.jobilla.com/efa050d1-6368-4c77-bcd9-8dd68bb8ba07