Kerroshoitajia Tampereelle syyskaudeksi, SOL Palvelut Oy,
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 13.5.2024
  • Hae viimeistään 30.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme aurinkoiseen joukkoomme

PALVELUVASTAAVIA KERROSHOITOON TAMPEREEN KESKUSTAN ALUEELLE SYYSKAUDEKSI

Kiinnostaako sinua työskennellä kansainvälisessä ja mielenkiintoisessa ympäristössä, jossa pääset huolehtimaan hotellitilojen hygieniasta ja viihtyisyydestä? Etsitkö osa-aikatyötä esimerkiksi välivuoden ajaksi tai opintojen oheen? Mikäli vastasit kyllä, jatka lukemista ja tutustu ilmoitukseen tarkemmin!

Tässä tehtävässä vastaat hotellihuoneiden ja yleisten tilojen siivouksesta ja kunnossapidosta! SOLissa työntekijä on termillä palveluvastaava, sillä olet vastuussa tuottamastasi palvelusta, eli ensiluokkaisesta siivousjäljestä. Palveluvastaavat kohtaavat työssään hotellin asiakkaita, joten asiakaspalvelu on myös osa työtäsi.

Työvuorot ja työajat vaihtelevat: hotellin arki voi ajoittain olla hektistä ja vaatia sinulta joustavuutta niin työaikojen kuin päivien pituuden suhteen. Työvuorot sijoittuvat maanantaista sunnuntaihin, ja työpäiviä voi olla kuutena päivänä viikossa. Työajat painottuvat klo 10-16 välille, mutta odotamme sinulta valmiutta joustaa työajoissa klo 9-17 välillä. Viikkotyötunteja on vähintään 15h / vk, ja hotellin ruuhkahuippuina jopa 40 h /vk.

Työt alkavat sopimuksen mukaan, sekä kestävät sopimuksen mukaan syyskauden ajan (elokuu-marraskuu).

Odotamme hakijalta vähintään 18 vuoden ikää sekä riittävää suomen ja englannin kielen taitoa monikieliseen työympäristöömme. Työn ripeän ja itsenäisen luonteen vuoksi toivomme sinulta myös paineensietokykyä ja oma-aloitteisuutta. Arvostamme aiempaa siivoustyökokemusta, mutta pärjäät myös ilman, sillä perehdytämme sinut kattavasti ja perusteellisesti siivouskohteeseesi sekä siellä suoritettaviin siivoustehtäviin!

Tehtävän palkkaus noudattaa Kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta. Harjoitteluajan palkka perustuu aiempaan alan työkokemukseen, PR1-PR3 (10,56 - 12,32e/h. Elokuusta alkaen 10,75 - 12,54 e/h).

Haethan paikkaa täyttämällä hakulomakkeen huolella ja liittämällä mukaan cv:si ja/tai hakukirjeesi.

Lisätietoja tehtävästä antavat:
Miia Mustalahti, miia.mustalahti(at)sol.fi
Jaana Virtanen, jaana.virtanen(at)sol.fi

Liity osaksi aurinkoista porukkaamme!

SOLilla töitä on tarjolla hyvin monipuolisissa kohteissa ja tehtävissä. Annamme arvoa alan tutkinnolle, mutta erityisesti meitä kiinnostaa asenteesi, ja perehdytämme sinut huolellisesti tehtäviisi. Pääset osaksi iloista ja osaavaa työyhteisöä, jossa työskennellään hyvässä yhteistyössä ja työkaveria autetaan sekä tuetaan tarvittaessa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ats.talentadore.com/apply/kerroshoitajia-tampereelle-syyskaudeksi/ZypRyk