Maalausurakoiden projektimyyjä, Sorcolor Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 13.5.2024
  • Hae viimeistään 9.11.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme Etelä-Pohjanmaan ja Pohjanmaan alueelle projektimyyjää. Keskeisimpinä asiakkaina alueiden taloyhtiöt, isännöitsijät, rakennusliikkeet, erilaiset yritykset sekä kaikki maalauspalveluja tarvitsevat yhteisöt.

Tarvitsemme eräänlaisen hybriditekijän, jolta asiakassuhteiden rakentaminen sujuu vaivatta, mutta asenne ja tarkkuus yksityiskohtaisen tarjouslaskennan ja sopimusten kanssa luonnistuu samalla tavoin. Projektimyynnissä keskiöön nousee erilaisten verkostojen merkitys. Toivommekin hakijalla olevan jo valmiina verkostoja alueen toimijoihin. Yksi myyjän tärkeimmistä työtehtävistä on kontaktoida tässä maailmassa toimivia päättäjiä. Verkostojen kasvaessa ja yrityksen tunnettuuden noustessa myyjän työ helpottuu valtavasti.

Työ on joustavaa ja siitä maksettava palkka on kilpailukykyinen. Työ on osittain liikkuvaa, mutta toimistopiste sijaitsee Seinäjoella.

Sorcolor Oy on Suomen suurin ulkomaalauksiin erikoistunut maalausliike. Kysyntä on kovaa ympäri vuoden, erityisesti keväällä. Liiketoiminnan kasvaessa myyjien tarve kasvaa jatkuvasti. Kannattava kasvu ja tuloksellinen liiketoiminta tekevät Sorcolorista erityisen kiinnostavan työpaikan, joka mahdollistaa monipuolisen urapolun. Työsuhteesi ehdottomana etuna pääset osaksi kunnianhimoisesti kasvavaa, yhtä alansa johtavaa toimijaa ja sen mainiolla yhteishengellä varustettua myyntitiimiä.

Myyjän arki

Työ on yksinkertaisuudessaan Sorcolorin tuotteiden ja palveluiden myyntityötä. Työnkuvaan kuuluu sisä- ja ulkomaalausten palveluiden asiakashankinta, kohteiden kartoitus, tarjouslaskenta, tarjoaminen ja se itse tärkein - kaupan tekeminen!

Tämä verkosto ja muut kanavat tuottavat tarjouspyyntöä, jonka jälkeen kohteet kartoitetaan ja lasketaan auki ammattimaisen myynnin johdon tukiessa tarvittaessa taustalla. Tarjouslaskenta ja yhteistyö tilaajan kanssa johtaa hankeneuvotteluiden kautta mahdolliseen kauppaan, jonka jälkeen tuotanto jatkaa prosessin laadukasta hoitamista. Projektimyyjän työhön ei siis kuulu projektin johtaminen, vaan työssä saa keskittyä pelkkään myyntiin.

Kohtuullisen vapaa työnkuva mahdollistaa oman arjen aikatauluttamisen. Toimit osana paikallista myyntitiimiä, jossa sinua tukee mahtavat työkaverit sekä Sorcolorin kilpailukykyiset työkalut myynnin toteuttamiseen. Omakehu haisee, mutta uskallamme luvata, että tuote jota myyt on yksi markkinoiden parhaista. Lähtökohdat mahdollistavat onnistumisen!

Sorcolor on perheyritys, jota johdetaan seuraavien arvojen mukaan:
1. Ole osa tarinaa - Jokainen asiakas ja työntekijä on osa suurta kokonaisuutta ja siksi äärimmäisen tärkeä. Haluamme sitouttaa työntekijät osaksi yhteisiä tulevaisuuden tavoitteita.

2. Rajattoman hyvä - Maalaamme rajatonta pintaa ja pyrimme muissakin asioissa toimimaan rajattoman hyvin. Rajansa kaikella, paitsi meillä.

3. Löydämme aina ratkaisun - Sorrilla ei jätetä asioita roikkumaan. Vuosien varrelle on mahtunut hyviä ja huonoja kokeiluja. Jos teemme virheen, olemme valmiita etsimään ratkaisun niin työntekijän kuin asiakkaan ongelmaan. Näin voit aina luottaa myymäsi tuotteen vastuullisuuteen.

Sorcolor työllistää parhaimmillaan yli 700 työntekijää. Myyjiä vuonna 2024 on noin 50.

Mitä odotamme?

Aikaisempi kokemus myyntityöstä katsotaan eduksi. Työympäristö ja työn luonne kulminoituu taloyhtiömaailmassa toimimiseen. Aiempi kokemus ja valmiit kontaktit tästä maailmasta auttavat työn aloituksessa valtavasti. Tämä katsotaan ehdottomaksi eduksi!

Samalla tavoin maalausalan tekninen ymmärrys helpottaa sinua varmasti. Olemme kuitenkin valmistautuneet perehdyttämään sekä tuotteen, että itse myyntityön kädestä pitäen. Asenne ratkaisee! Oma-aloitteinen ja ahkera työote nousee keskiöön tässä ajoittain varsin itsenäisessä työnkuvassa. Meillä työskenteleekin (ja loistaa myyntitilastojen kärjessä) täysin erilaisista taustoista tulevia osaajia.

Työn luonteen vuoksi odotamme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja ja sujuvaa suomen kielen taitoa (ruotsin osaaminen tällä alueella ehdoton etu). Liikkuvan työnkuvan vuoksi tarvitset myös auton ja mahdollisuuden liikkua yksikkösi lähialueilla.

Palkkaus

Myyjän palkka muodostuu kiinteästä kuukausipalkasta ja myyntiprovisioista sekä bonuksista. Työn liikkuvasta luonteesta johtuen maksamme myyjälle oman auton käytöstä ajomääriin perustuvat verovapaat kilometrikorvaukset.

Aloitus: Heti sopivan löydyttyä.

Työsuhteen kesto: Vakituinen

Miksi hakea?

Saat ympärillesi motivoivan ja kunnianhimoisen työyhteisön, jossa sinua tukevat alan parhaat myynnin ja teknisen puolen asiantuntijat. Palkkamalli mahdollistaa ammattitaidon ja ahkeruuden siirtymisen myös palkkakuittiin, eivätkä etenemismahdollisuutesi tyssää nyt valittuun työnkuvaan. Kannustamme vastuunkantoon ja mahdollistamme eri kokemuksella varustettujen työntekijöiden hyppäämisen seuraavalle portaalle omassa työssään. Vaikka otamme työn tosissaan ja haluamme tehdä sen paremmin kuin muut, on meillä silti mukavaa. Korkea vaatimustaso ei ole este viihtyvyydelle, sen osoittaa myös myyjiemme matala vaihtuvuus!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://haetoihin.sorcolor.fi/jobs/4467712-maalausurakoiden-projektimyyja