Hoitajia keikkatöihin, Esperi Care Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 10.5.2024
  • Hae viimeistään 30.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Hei sosiaali- ja terveysalan osaaja! Etsitkö joustavaa työtä, joka on helppo sovittaa omaan elämäntilanteeseesi? Haluatko lisätienestiä tai vaihtelua arkeesi eläkepäiville taikka toisen työn tai opintojen oheen?

Haemme nyt Hoivakoti Mieslahteen hoitajia keikkatöihin. Koulutukseltasi voit olla sairaanhoitaja, lähihoitaja tai alan opiskelija.

Mikäli ikäihmisten hyvinvointi on lähellä sydäntäsi - lue alta lisää ja jätä hakemuksesi!

Hoivakoti Mieslahti työpaikkana

Hoivakoti Mieslahti on pieni ja viihtyisä ikäihmisten palvelutalo Paltamossa. Meillä sinua odottavat lämminhenkiset, huumorintajuiset ja asiansa osaavat työkaverit, jotka mielellään kehittävät hoivakodin arkea yhdessä, ja muistavat auttaa ja huomioida työkaveria arjen keskellä. Yhdessä Mieslahden yhteen hiileen puhaltavan tiimin kanssa luomme ikäihmisille onnellista ja elämänmakuista arkea.

Tutustu kotimme arkeen lisää Instagramissa: @esperi_mieslahti

Työpäiväsi hoitajana meillä

Hoitajana olet vuorossa asukkaitamme varten, kohdaten heidät aina lämmöllä, kiireettömästi ja yksilölliset tarpeet huomioiden. Saat hyödyntää työssä omaa persoonaasi ja vahvuuksiasi. Työpäiväsi koostuu koulutuksestasi riippuen asukkaiden hoivatyöstä ja ohjauksesta, lääkehuollosta, asukkaiden kokonaishoidon suunnittelusta ja siihen osallistumisesta.

Keikkatyöntekijänä voit työskennellä joko tarvittaessa töihin kutsuttavana ja valita sinulle sopivat vuorot lyhyellä varoitusajalla tai sitten suunnitelmallisemmin tietäen vuorosi jo listan suunnitteluvaiheessa - tässäkin vaiheessa saat itse vaikuttaa vuorojen suunnitteluun ja kertoa meille, kuinka olisit käytettävissä.

Työ on 2-tai 3-vuorotyötä. Voit aloittaa keikkatyöt meillä heti ja jatkaa keikkailua juuri niin kauan, kuin sinulle sopii. Noudatamme palkkauksessa yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Tehtävässä edellytämme

- lähihoitajan tai sairaanhoitajan tutkintoa tai riittävästi suoritettuja alan opintoja
- voimassa olevia lääkelupia, tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa ja hygieniapassia
- B1-tason suomen kielen taitoa
- lisäksi tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain mukainen rikosrekisteriote, mikäli työsuhde kestää yli 3 kuukautta.

Miksi sinun kannattaa tulla meille töihin?

- Mahdollistamme sinulle joustavan työn omaan elämäntilanteeseesi sopivasti. Keikkatyöntekijänä saat palkan kaksi kertaa kuukaudessa ja voit ottaa työvuoroja vastaan juuri sen verran, kuin itse haluat.

- Varmistamme sinulle hyvän perehdytyksen, jotta pääset sujuvasti kärryille yksikön arkeen ja saat tarvittavan tuen työllesi. Me huolehdimme siitä, että kohtelemme sinua tasavertaisena työryhmän jäsenenä ja että sinun on kiva tulla työvuoroon, otit sitten vuoroja vastaan harvemmin tai viikoittain.

- Teemme työtä yhdessä tiiminä asukkaidemme hyväksi. Panostamme esihenkilötyöhön ja haluamme, että työntekijämme viihtyvät meillä. Laadukas hoiva ja hyvinvoiva henkilöstö on työmme lähtökohta.

Miltä kuulostaa? Hae meille työkaveriksi!

Jätä hakemuksesi 30.6. mennessä! Toimithan pikimmiten, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopiva henkilö löytyy tehtävään.

Haluatko kuulla lisää tehtävästä? Ota rohkeasti yhteyttä! Lisätietoja antaa mielellään: yksikönpäällikkö Tanja Moilanen, tanja.moilanen@esperi.fi, p. 0400 501 227.

Olisi ilo kohdata sinut! #haehelposti

Tutustu Hoivakoti Mieslahden toimintaan ja työyhteisöön tästä.

Esperistä työnantajana voit lukea täältä.

Haluamme, että rekrytointiprosessimme on sinulle miellyttävä kokemus ja kehitämmekin sitä jatkuvasti. Arvostamme, jos annat palautetta prosessin päätteeksi palautekyselyn kautta.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ura.esperi.fi/jobs/4457607-hoitajia-keikkatoihin-hoivakoti-mieslahti