Kiinteistönhoitaja, Rata- ja Talohuolto RTH OY
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2024
  • Hae viimeistään 23.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Kiinteistönhoitaja

Haemme kiinteistönhoitajaa Vantaalle kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen kiinteistöhuoltotiimiimme.

Työtehtäviin kuuluu monipuoliset korjaus-, huolto- ja asennustyöt. Työtehtäviä ovat mm. ilmavaihto- ja lämmityslaitteiden tarkistus ja huolto, vesikalusteiden huolto, paloilmoittimien laitteiden ja muiden teknisten laitteiden kuukausitestaukset, suodattimien vaihdot sekä pienet korjaustyöt kohteissa. Työkohteina ovat pääosin julkiset-, liike- ja asuinkiinteistöt. Meillä kiinteistöhuoltotiimimme kiinteistönhoitajat osallistuvat viikkopäivystykseen vuorollaan. Normaali työaika on maanantaista perjantaihin kello 7 -15.

Työtehtävien suorittaminen vaatii B ajokorttia, kiinteistöhuollon perustutkintoa ja kohtalaista suomen kielen taitoa sekä perusterveyttä ja -kuntoa. Eduksi katsomme kiinteistöhuollon erikoistutkinnon ja aiemman kokemuksen kiinteistöhuollon tehtävistä.

Laita lyhyt esittely itsessäsi ja ansioluettelo osoitteeseen: rekry@rthoy.com tai nettisivujemme kautta (https://rthoy.com/rekrytointi/) viimeistään 23.5.2024. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja teemme valinnan heti sopivan henkilön löydyttyä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:hanna.ketonen@rthoy.com