Uinninvalvoja-uimaopettaja, Äänekosken kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2024
  • Hae viimeistään 3.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Äänekosken kaupunki hakee vakituiseen toimeen

UINNINVALVOJA-UIMAOPETTAJAA

Kelpoisuusvaatimuksena on SUH:n (Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliitto) uinninvalvojakurssin ja uimaopettajakurssin tutkinnot. Kokemus liikuntaryhmien (mm. vesijumpat) ohjaamisesta katsotaan eduksi.

Uinninvalvoja-uimaopettaja työskentelee sekä Äänekosken että Suolahden uimahalleissa.

Uinninvalvoja-uimaopettajan työtehtäviin kuuluu uinninvalvontaa, uimaopetusta, liikunnanohjausta (vesijumpat yms.) sekä uimahallin lipunmyynnissä ja kahviossa työskentelyä. Suolahden uimahallissa työhön kuuluvat myös siivoustyöt. Työ on kokoaikatyötä sisältäen aamu- ja iltavuoroa sekä viikonlopputyötä.

Odotamme valittavalta uinninvalvoja-uimaopettajalta monipuolisia yhteistyötaitoja, asiakaslähtöisyyttä, kykyä itsenäiseen ja oma-aloitteeseen työhön sekä kehittävää ja joustavaa työotetta. Tarjoamme keskisuuren kuntatyönantajan monipuoliset edut ja liikunnallisen toimintaympäristön. "Äänekoski on aina liikkeessä" - tule joukkoomme osaksi tätä liikettä.

Työ alkaa 8.8.2024 tai sopimuksen mukaan. Toimessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja läpäistävä uinninvalvojan testiuinti.

Tehtävän palkkaus on KVTES:n mukainen

Toivomme hakemukset Kuntarekry.fi -järjestelmän kautta.

Haastattelut järjestetään perjantaina 7.6.2024.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/AANE-03-1-24/fi_FI