Työnjohtaja, rakennusala, Insaco Group Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2024
  • Hae viimeistään 2.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme kasvavaan yhtiöömme Insaco Urakointi Oy:lle vakituiseen työsuhteeseen

VASTAAVAA TYÖNJOHTAJAA taloyhtiöiden peruskorjaushankkeisiin Tampereelle.

Onko sinulla taito pitää rakennustyömaan langat käsissäsi? Oletko luontainen vastuunkantaja ja sidosryhmäyhteistyö hoituu sinulta luontevasti?

Tehtävässäsi vastaat siitä, että annat edellytykset laadukkaalle ja suunnitelmalliselle korjausrakentamiselle. Organisoit ja ohjaat työmaan työntekijöitä ja teet tiivistä yhteistyötä alihankkijoiden kanssa. Huolehdit vastuullisesti työmaan taloudesta ja pidät kiinni aikataulujen toteutumisesta sekä työmaan tehokkuudesta. Vastaat työmaan laadullisten tavoitteiden saavuttamisesta ja kokonaisvaltaisesti kohteen työturvallisuudesta. Lisäksi työhösi kuuluu eri vaiheiden dokumentointia ja raportointia.

Mitä toivomme sinulta?
-aiempaa kokemusta vastaavan työnjohtajan tehtävistä linjasaneeraushankkeista
-vankkaa osaamista korjausrakentamisen urakoinnista vähintään 5 vuodelta
-koulutukseltasi olet rakennusmestari tai -insinööri
-asennetta työturvallisuutta, siisteyttä ja pölynhallintaa kohtaan
-hyvät tietotekniset valmiudet mm. MS Office 365 työkalut

Millaista tyyppiä etsimme?
-olet kokenut korjausrakentamisen toimialalla
-päivien tiimellyksessä sinulla pysyy langat käsissäsi
-kykenet johtamaan ja edistämään työkohteiden kulkua kustannustehokkaasti ja laadukkaasti
-positiivista asennetta ja ammattimaista suhtautumista työhösi
-olet huumorintajulla varustettua joukkuepelaajaa, joka pystyy toimimaan määrätietoisesti ja itsenäisesti haastavissakin tilanteissa
-työntekijöiden, asiakkaiden ja eri sidosryhmien suunnalta sinut tunnistetaan helposti lähestyttävänä persoonana

Mitä me tarjoamme sinulle?
Olemme nykyaikainen aikaansaava yhtiö, jossa luotetaan henkilökuntaan ja heidän osaamiseensa. Tarjoamme sinulle varmasti mielenkiintoisen ja kehittyvän pitkäaikaisen työpaikan yhtiössämme. Moniosaajiemme tiiviissä tuessa tiukoistakin paikoista selvitään aina yhdessä. Meillä saat työpäivinä työskennellä siisteissä toimitiloissa, laadukkailla työvälineillä sekä asianmukaisilla työ- ja suojavarusteilla. Meillä myös toimihenkilöt saavat pitää lomansa ja tärkeiden asioiden äärellä joustavuus työnantajan puolelta löytyy.

Tehtävässä noudatetaan talonrakennusalan toimihenkilöitä koskevaa työehtosopimusta. Tehtävässä on kuukausipalkka ja palkkaus sovitaan valittavan henkilön kanssa huomioiden tehtävään soveltuva osaaminen ja aikaisempi työkokemus.

Miten edetään?
Yhtiöömme pääset tutustumaan lisää nettisivujemme kautta ja meille saa myös soittaa. Hakemuksen pääset jättämään ketterän lomakkeemme kautta, joka löytyy "hae paikkaa" painalluksen takaa.

Töiden aloitukselle etsimme yhdessä sopivan ajankohdan, tervetuloa meidän tiimiimme!

Insaco Group Oy on kasvuyritys, johon halutaan tulla töihin. Palveluksessamme on yli 100 rakennusalan ammattilaista. Henkilökuntamme tuottaa monipuolisia palveluita vuokrataloyhtiöille, toimitilakiinteistöjen omistajille sekä kiinteistökehityskohteisiimme. Konseptimme kattavat LVIS ja rakennustekniset työt sekä kalustetuotantoon liittyvät työtehtävät. Insaco Urakointi Oy ja Magia Keittiöt on osa Insaco Group Oy konsernia. Konsernin liikevaihto oli vuonna 2023 noin 18 miljoonaa euroa. Kasvutavoitteemme on kasvattaa henkilökuntamme määrä yli 150 työntekijään ja liikevaihtomme 25 miljoonaan euroon vuoteen 2025 mennessä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ura.insacogroup.fi/jobs/118-vastaava-tyonjohtaja-peruskorjauskohteisiin