Laskentasihteeri, Haminan kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2024
  • Hae viimeistään 22.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme

LASKENTASIHTEERIÄ

määräaikaiseen työsuhteeseen 17.6.-31.12.2024. Aloitus sovittavissa.

Työssäsi toimit osana ammattitaitoista talouspalveluiden tiimiämme. Työtehtäviisi kuuluvat maksuliikenteen hoitaminen mm. myynti- ja ostoreskontraan liittyvät tehtävät, alv-täsmäytykset, maksuvalmiussuunnittelu sekä myyntilaskutus ja perintä.

Toivomme sinulta oma-aloitteisuutta, itseohjautuvuutta, paineensietokykyä, numerotarkkuutta, määräaikojen noudattamista sekä aktiivista kehittämisotetta. Omaksut helposti uusien tietojärjestelmien käytön. Käytössämme on useita eri taloushallinnon ohjelmistoja (mm. Intime, Basware, Nomentia).

Edellytämme hakijoilta merkonomitutkintoa tai soveltuvaa ammatillista tutkintoa. Aikaisempi kokemus kirjanpidosta ja taloushallinnosta, erityisesti kuntasektorilta, katsotaan eduksi.

Meillä saat mukavan työyhteisön sekä osaavat ja kehittämisestä innostuneet työkaverit. Tarjoamme sinulle Haminan kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä ja pääset osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Saat myös käyttöösi Epassin hyvinvointi-, kulttuuri- ja liikuntaedun. Haminan kaupunki on savuton työpaikka.

Palvelussuhdetta koskevat määräykset ja palkkaus ovat KVTES:n mukaiset. Aiempi työkokemus vaikuttaa tehtävän kokonaispalkkaan. Määräaikaisissa tehtävissä koeaika on korkeintaan puolet palvelussuhteen kestosta, ei kuitenkaan enempää kuin kuusi (6) kuukautta.

Hakemukset 22.5.2024 klo 15.00 mennessä sähköisesti www.kuntarekry.fi tai postitse Haminan kaupunki, Kirjaamo, PL 70, 49401 HAMINA. Haastattelut voidaan aloittaa jo hakuaikana. Alkuperäiset työ- ja tutkintotodistukset pyydetään esittämään mahdollisessa haastattelutilanteessa.

Lisätietoja tehtävästä antaa: talousjohtaja Olli Vilen, p. 041 543 8743.

Tule töihin Haminaan - maailmanluokan pikkukaupunkiin!

www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/haminan-kaupunki/
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/602548/fi_FI