Tekninen kiinteistönhoitaja ARE:lle, Worker Etelä-Suomi Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2024
  • Hae viimeistään 21.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Töitä tarjolla tekniselle kiinteistönhoitajalle ARE:lle

Haemme nyt asiakasyrityksellemme Arelle teknistä kiinteistöhoitajaa monipuolisiin työtehtäviin. ARE on suomalainen perheyritys, jolla on yli sadan vuoden kokemus talotekniikasta. Tarjoamme ratkaisuja ja palveluita kiinteistön koko elinkaarelle uudiskohteiden talotekniikkaurakoinnista, ylläpitoon ja huoltoon, huollosta modernisointiin ja korjausrakentamiseen.

Työtehtävät pitävät sisällään kunnossapito-, ylläpito-, korjaus- ja huoltotehtäviä Triplan kauppakeskuksessa sekä Katajannokan Noli Studiolla. Vastaat kiinteistöjen toimivuudesta sekä ylläpidosta. Sinulla on kokemusta itsenäisestä työskentelystä ja kyky suunnitella, organisoida ja hallita omaa toimintaasi. Työaika on pääsääntöisesti arkisin klo 7-18 välillä.

Työtehtävä alkaa vuokran kautta, jonka jälkeen on mahdollisuus vakituistua asiakkaalle.

ODOTAMME SINULTA:

Kiinteistöalan peruskoulutusta
      Muutaman vuoden kokemusta teknisenä kiinteistönhoitajan olemisesta
      Kokemusta monipuolisista työkohteista, esim. kauppakeskukset
      Hyviä asiakaspalvelutaitoja sekä hyvää suomen kielen osaamista
      B- ajokorttia

TARJOAMME SINULLE:

Monipuolisen työn ja työkohteet
      Reilun palkkauksen kokemuksesi mukaan
      Työtehtävän mukaiset hyvät työvaatteet
      Mahdollisuuden vakinaistumiseen
      Luotettavan työnantajan

HAE TÄTÄ TYÖTÄ!

Worker hoitaa tätä hakua asiakkaansa puolesta, joten kaikki tehtävää koskevat kysymykset voi lähetää Triinulle, triinu.pootsmann@worker.fi. Lähetä hakemuksesi klikkaamalla hakupainiketta. Töitä voi olla tarjolla nopealla aikataululla, joten jätä hakemuksesi pian! Voit myös lähettää meille avoimen hakemuksen ja kertoa, millaista työtä etsit. Lisää tietoa tästä työstä ja muista Etelä-Suomen alueen työmahdollisuuksista löydät osoitteesta www.worker.fi

MIKSI TÖIHIN WORKERILLE?

Worker on kotimainen henkilöstöpalvelualan konkari, joka yhdistää työnhakijat ja työpaikat tehokkaasti. Workerin kautta löydät työ- ja koulutusmahdollisuuksia nopeasti ja vaivattomasti. Me etsimme jatkuvasti uusia osaajia ympäri Suomea!

Reiluus on meille sääntö, ei poikkeus. Arvostamme aidosti työntekijöitämme ja maksamme TESin mukaista tai sitä parempaa palkkaa, joka tulee aina ajallaan. Toimitamme laadukkaat työvarusteet, tarjoamme etuja työntekijöillemme ja tuemme kaikissa työelämän ja elämän kiemuroissa.

Aiomme tulevaisuudessakin olla luotettava työnantaja yli tuhannelle työntekijällemme ja toimimme rekrytoijana ja työsuhteessa työnantajana aina arvojemme mukaan - joustavasti, luotettavasti ja oikeudenmukaisesti.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://worker.likeit.fi/apply/61626177