Metsäasiantuntija, Metsänhoitoyhdistys Etelä-Karj, Töitä Suomesta työvoimapalvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2024
  • Hae viimeistään 24.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Oletko metsässä hyvä, jopa erinomainen? Niin mekin!

Haluamme sinut työkaveriksemme metsäasiantuntijaksi Ruokolahden toimistollemme.

Työssäsi toimit metsänomistajien kontaktihenkilönä. Tehtäviisi kuuluvat puukaupalliset palvelut, metsänhoitotöiden myynti sekä asiakaspalvelu ja markkinointi.

Työn menestyksekäs hoitaminen edellyttää sinulta sujuvia vuorovaikutustaitoja, myynnillistä asennetta sekä kykyä tulokselliseen työhön itsenäisesti ja ryhmässä.

Arvostamme metsäalan ammattikorkeakoulututkintoa, aiempaa työkokemusta metsäalan toimihenkilötehtävistä, metsänomistajien erilaisten tavoitteiden ymmärrystä, taitoa usean asian edistämiseen yhtä aikaa, asioiden loppuun saakka tekemistä sekä sitoutunutta asennetta työhön. Jos sinulla on hyvät sosiaaliset taidot ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa, reipas oma-aloitteinen ote työskentelyyn sekä olet motivoitunut ja haluat kehittää itseäsi, niin tässä on sinulle sopiva tehtävä.

Tarjoamme sinulle selkeän toimenkuvan, hyvän toiminta-alueen, kehittämishenkisen sekä motivoituneen työyhteisön. Saat meiltä myös kattavan perehdytyksen ja monipuoliset metsäalan työtehtävät.

Työilmapiirimme on hyvä, keskustelukulttuurimme avoin ja henkilöstömme pääsee osallistumaan toiminnan suunnitteluun. Yhdistyksemme kehittää jatkuvasti toimintaansa. Meillä on nuorekas ryhmä, jossa on mukana uusia metsäalan asiantuntijoita kuin myös vanhempia konkareita. Meillä on töissä todellisia metsäalan ammattilaisia! Esihenkilönäsi toimii myynti- ja kehityspäällikkö Janne Kansonen, joka on tehtävässään helposti lähestyttävä, kuunteleva ja kannustava.

Työsuhteessa noudatetaan YT/METO -työehtosopimusta. Käytössämme on Smartum-etu sekä tulospalkkiojärjestelmä. Voit aloittaa työssä kesäkuun 2024 aikana.

Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetäthän hakemuksesi meille viimeistään 24.5.2024. Käymme läpi hakemuksia sitä mukaa kun niitä saapuu, joten hakemuksen lähettämisessä ei kannata viivytellä. Jos tehtävästä puolestaan jäi vielä jotain kysyttävää, voit olla yhteydessä Janne Kansoseen (p. 0400131760).
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://jobs.toitasuomesta.fi/jobs/4455662-mhy-etela-karjala-metsaasiantuntija