Hesburger kouluttaja, Osuuskauppa Hämeenmaa
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2024
  • Hae viimeistään 22.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Prisma Forssan Ravintolamaailma etsii iloiseen tiimiinsä Hesburger kouluttajaa vakituiseen työsuhteeseen. Työtunnit ovat 60-90h/3vko.

Forssan ravintolamaailma on koko perheen ravintola, josta löytyvät niin Buffa, Cafe kuin myös Hesburger. Ravintolamaailmassa tarjoamme meheviä pizzoja, raikkaita salaatteja, lämpimiä ruokia ja virvoittavia juomia. Arkisin voit nauttia myös lounasta vaihtuvan monipuolisesta lounaspöydästämme.

Hesburgerin kouluttaja vastaa siitä, että uudet työntekijät saavat kattavan ja laadukkaan perehdytyksen. Työtehtäviisi kuuluu myös tiimin osaamisen ylläpitäminen.

Olet sopiva henkilö meille Hesburgerin kouluttajaksi, mikäli sinulla on kyky ohjata iloisella ja empaattisella asenteella. Motivoit tiimiäsi positiivisen kautta sekä sinulla on halua kehittää osaamistasi ja ottaa vastuuta aktiivisesti kouluttamisen sujuvuudesta. Odotamme sinulta hyvää paineensietokykyä, sekä ripeää työskentelyotetta.

Tässä tehtävässä edellytämme aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä tai vahvaa Hesburger-työntekijän osaamista.

Miksi tulisit töihin monien mahdollisuuksien Hämeenmaalle?

Me tarjoamme sinulle:

Monipuolisen tehtäväkentän.

Mukavat ja ammattitaitoiset työkaverit.

Hämeenmaalla on töissä yli 3000 alan ammattilaisten joukko, joista osa on työskennellyt meillä vuosikymmeniä, ja osa aloittanut uudessa työssään vasta eilen.

Vastuullisen ja uudistuvan työnantajan.

Meillä työntekijää arvostetaan yksilönä ja työryhmät toimivat yhteisten tavoitteiden eteen tiiminä. Tarjoamme myös MaRa:n työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen ja täsmällisesti tilille kilahtavan palkan.

Kannustavan tulospalkkion.

S-ryhmän ja Hämeenmaan henkilöstöedut.

Hämeenmaan työntekijänä olet oikeutettu saamaan alennusta S-ryhmän ravintoloista ja ABC:ltä -25% loppusummasta, S-ryhmän myymälöistä jopa -15%, autopesuista -50%, Prisman käyttötavaroista -15% ja PALJON muuta! Hämeenmaalta saat myös mm. maksuttomat ja kattavat työterveyspalvelut, liikuntaan ja hyvinvointiin ePassi-edun, sekä työjalkine-edun vuosittain! Isolla talolla on myös ison talon edut!

Hakuaika päättyy 22.5. tai heti sopivan ehdokkaan löydyttyä.

Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoa tehtävästä antaa

Ravintolapäällikkö Kirsi Suontaka puh 050 363 640
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://sok.wd3.myworkdayjobs.com/S-ryhman-avoimet-tyopaikat/job/PRISMA-FORSSA-PRESSOHESBURGERBUFFA/Hesburger-kouluttaja--Ravintolamaailma-Prisma-Forssa--Osuuskauppa-Hmeenmaa_R-27935