Ruokapalvelutyöntekijä, Länsirannikon Koulutus Oy
- Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2024
- Hae viimeistään 26.5.2024
- Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
WINNOVASSA ON SUUNTA ETEENPÄIN!
Ruokapalvelutyöntekijät osallistuvat kohdepaikassaan ruokapalvelujen tuottamiseen.
Työtehtävät on määritelty yksityiskohtaisesti seuraaviin tehtäväkokonaisuuksiin:
- Salaatin valmistukseen liittyviin tehtäviin
- Kanttiinin ja kassan tehtäviin
- Astiahuoltoon ja puhdistukseen liittyviin tehtäviin
- Asiakaspalveluun
Kaikkiin tehtäväkokonaisuuksiin yhteisiä sisältöjä ovat:
- Vastuu valmistusprosessista
- Vastuu hygieniasta
- Vastuu siisteydestä
- Vastuu omavalvonnasta
- Vastuu työturvallisuudesta
Työnantaja edellyttää ruokapalvelutyöntekijältä seuraavia valmiuksia:
- Tehtävään soveltuvaa ammatillista perus-, ammatti- tai erikoisammattitutkintoa tai vastaavaa koulutusta
- Ruuanvalmistuksen hallintaa
- Suurkeittiön hygienia tuntemusta
- Elintarvikelainsäädännön riittävää tuntemusta
- Työtehtävän edellyttämät erityislupia ja pätevyyksiä
- Kassajärjestelmän hallintaa
- Asiakaspalvelutaitoja
Lisäksi edellytämme voimassa olevaa hygieniapassia ja hyvää suomen kielen taitoa.
Tarjoamme sinulle
- merkityksellisen ja monipuolisen työn
- asiantuntevan ja viihtyisän työyhteisön
- modernit oppimisympäristöt
- ePassiFlex-edun (hyvinvointi, liikunta ja kulttuuri)
- henkilöstökerho Wirikkeen monipuoliset vaihtuvat aktiviteetit
- henkilöstön muu vapaa-ajantoiminta (sähly-, käsityö-, kamera- ja kirjakerho)
- laajat työterveyspalvelut
Turvallisuus on yksi arvoistamme ja siksi edellytämme tehtävään valittavalta henkilöltä todistusta huumausainetestistä yksityisyyden suojasta työelämässä annetun lain (759/2004) mukaisesti ja rikostaustaotetta lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukaisesti. Työhöntulotarkastus ja huumausainetesti tehdään tehtävän jo alettua koeaikana, rikostaustaotteen hakee palkattava työntekijä oma-aloitteisesti.
Tehtävä kuuluu Ruokapalvelut -yksikköön. Yksikön esihenkilönä toimii ruokapalvelupäällikkö Sinikka Heino ja lähiesihenkilönä ruokapalveluvastaava Katja Viitala.
Palkkauksessa ja työehdoissa noudatamme AVAINTES -työehtosopimusta.
Tehtävässä on koeaika, jonka pituus on 4 kk.
Ruokapalvelutyöntekijät osallistuvat kohdepaikassaan ruokapalvelujen tuottamiseen.
Työtehtävät on määritelty yksityiskohtaisesti seuraaviin tehtäväkokonaisuuksiin:
- Salaatin valmistukseen liittyviin tehtäviin
- Kanttiinin ja kassan tehtäviin
- Astiahuoltoon ja puhdistukseen liittyviin tehtäviin
- Asiakaspalveluun
Kaikkiin tehtäväkokonaisuuksiin yhteisiä sisältöjä ovat:
- Vastuu valmistusprosessista
- Vastuu hygieniasta
- Vastuu siisteydestä
- Vastuu omavalvonnasta
- Vastuu työturvallisuudesta
Työnantaja edellyttää ruokapalvelutyöntekijältä seuraavia valmiuksia:
- Tehtävään soveltuvaa ammatillista perus-, ammatti- tai erikoisammattitutkintoa tai vastaavaa koulutusta
- Ruuanvalmistuksen hallintaa
- Suurkeittiön hygienia tuntemusta
- Elintarvikelainsäädännön riittävää tuntemusta
- Työtehtävän edellyttämät erityislupia ja pätevyyksiä
- Kassajärjestelmän hallintaa
- Asiakaspalvelutaitoja
Lisäksi edellytämme voimassa olevaa hygieniapassia ja hyvää suomen kielen taitoa.
Tarjoamme sinulle
- merkityksellisen ja monipuolisen työn
- asiantuntevan ja viihtyisän työyhteisön
- modernit oppimisympäristöt
- ePassiFlex-edun (hyvinvointi, liikunta ja kulttuuri)
- henkilöstökerho Wirikkeen monipuoliset vaihtuvat aktiviteetit
- henkilöstön muu vapaa-ajantoiminta (sähly-, käsityö-, kamera- ja kirjakerho)
- laajat työterveyspalvelut
Turvallisuus on yksi arvoistamme ja siksi edellytämme tehtävään valittavalta henkilöltä todistusta huumausainetestistä yksityisyyden suojasta työelämässä annetun lain (759/2004) mukaisesti ja rikostaustaotetta lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukaisesti. Työhöntulotarkastus ja huumausainetesti tehdään tehtävän jo alettua koeaikana, rikostaustaotteen hakee palkattava työntekijä oma-aloitteisesti.
Tehtävä kuuluu Ruokapalvelut -yksikköön. Yksikön esihenkilönä toimii ruokapalvelupäällikkö Sinikka Heino ja lähiesihenkilönä ruokapalveluvastaava Katja Viitala.
Palkkauksessa ja työehdoissa noudatamme AVAINTES -työehtosopimusta.
Tehtävässä on koeaika, jonka pituus on 4 kk.
Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/WIN-03-4-24/fi_FI