Ravintolatyöntekijä lounasravintolaan, Barona Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2024
  • Hae viimeistään 22.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Kiinnostaako sinua työskentely lounasravintolan pyörteessä? Oletko intohimoinen leipuri ja haluat päästä hyödyntämään osaamistasi?

Haemme asiakkaallemme Seinäjoelle viihtyisään lounasravintolaan Ravintolatyöntekijää. Ravintolatyöntekijän tehtäviin kuuluu monipuoliset ravintolan työtehtävät keittiötyöstä asiakaspalveluun ja kassatyöhön. Toivomme, että olisit innostunut ja omaat osaamista myös leipurin tehtävistä, sillä ravintolassa valmistetaan tilaustuotteita erilaisiin tilauksiin ja pitopalveluun.Työaika ajoittuu pääsäntöisesti arkipäiville 06-15 välille.

Ketä haemme?

-Sinua, jolta luonnistuu ravintola-alan tehtävät niin salin kuin keittiönkin puolelta
   -Sinulta löytyy osaamista ja intohimoa leivontaan ja tilaustuotteiden valmistukseen
   -Palvelet asiakkaita positiivisella asenteella ja pystyt hyppäämään joustavasti työtehtävästä toiseen
   -Olet toimelias ja oma-aloitteinen tekijä
   -Tehtävä edellyttää suomenkielen taitoa, sillä asiakkaita palvellaan pääsääntöisesti suomeksi.

Työsuhde on perhevapaan sijaisuus ja työtä on tarjolla ainakin kesään 2025 saakka ja työsuhde solmitaan Baronan kanssa. Ravintola on kiinni heinäkuussa, jolloin työtunteja ei ole tarjolla. Tehtävän palkkaus sovitaan osaamistasi vastaavaksi. Työt alkavat perehdytyksellä mahdollisimman nopeasti sopivan henkilön löydyttyä tai voit aloittaa elokuussa, oman käytettävyytesi mukaisesti. Työ on kokoaikainen 112,5h/3vko.

Jos koet olevasi etsimämme ravintola-alan taitaja ja iloinen asiakaspalvelija, haluamme kuulla sinusta heti, joten jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Barona HoReCa tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia konkareille ja uusille kyvyille. Kauttamme voit työskennellä joko pidemmissä pesteissä tai vain toisinaan, omien aikataulujesi mukaisesti. Kaikkiin tehtäviin et tarvitse aiempaa kokemusta, sillä asenne ratkaisee ja me autamme oppimaan!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://my.barona.fi/application/663b5dd2a20271001d83d1ac