Rengasasentaja, Suomen Henkilöstöpooli Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2024
  • Hae viimeistään 30.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme hyvän asenteen omaavaa RENGASASENTAJAA vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen asiakasyrityksellemme Joensuuhun.

Rengasasentajan tehtävänkuvaan kuuluvat henkilö-, paketti- ja kuorma-autojen rengasasennukset, asiakaspalvelutehtävät sekä muut rengasalan työt.

Odotamme hakijoilta hyvää asennetta, joustavuutta, toimeen tarttuvaa työotetta sekä valmiutta itsenäiseen työskentelyyn. Tehtävässä vaaditaan kokemusta renkaiden vaihdoista ja asennuksista, renkaiden tasapainotuksista ja vannetöistä. Tehtävässä edellytetään sujuvaa suomen kielen taitoa ja vähintään B-luokan ajokorttia. Aiempi kokemus raskaan kaluston rengasasennuksista katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä.

Tarjoamme:

- Vakituisen ja kokoaikaisen työsuhteen

- Mahdollisuuden kehittää itseäsi, oppia uutta sekä laajentaa vastuitasi

- Kilpailukykyisen palkkauksen

- Yksityisen työterveyshuollon

- Vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen

- Tukea tehtävässä tarvittavaan kouluttautumiseen

- Henkilökohtaista palvelua koko työsuhteesi ajan

- Palkan saat halutessasi joka perjantai!

Hakuohjeet ja lisätiedot

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae paikkaa mahdollisimman pian täyttämällä hakemus kotisivuillamme. Liittämällä hakemukseesi CV:n, varmistat paremman mahdollisuuden päästä jatkoon hakuprosessissa. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja avoinna oleva paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Hakuaika on 30.5.2024 asti.

Heräsikö kysyttävää? Voit pyytää lisätietoja tehtävästä puhelimitse tai helposti WhatsAppin välityksellä (arkisin 8-16). Lisätietoja antaa Mirva, 040 580 1505.

www.henkilostopooli.fi (https://www.henkilostopooli.fi/)

Henkilöstöpoolilla on pitkä ja monipuolinen osaaminen henkilöstöpalvelualalta ja toimimme useilla eri toimialoilla. Olemme luotettava ja reilun pelin hengessä toimiva kumppani niin työntekijöillemme kuin asiakkaillemme. Meille on tärkeää, että jokainen työpäivä, jonka toteuttamisessa saamme olla mukana, on onnistunut.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://suomenhenkilostopoolioy.teamtailor.com/jobs/4456152-rengasasentaja