Liikunnanohjaaja, fysioterapeutti, hieroja, myyjä, H & F Admin Corporation Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2024
  • Hae viimeistään 27.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Myynnin ja/tai liikunta-alan osaaja (pt, fysioterapeutti tai liikunnanohjaaja) tai hieroja, tule osaksi HealthEx Rovaniemen tai Joensuun terveysliikuntapisteen liikunta- ja hyvinvointitiimiä. Tarjoamme sinulle haasteellisen tehtävän HealthExin terveysliikuntakonseptin parissa, jossa sinulla on mahdollisuus menestyä ja edetä urallasi.

H&F Admin Corporation Oy:n HealthEx terveysliikuntapisteet ovat terveysliikunta-, fysioterapia- ja hierontapalveluiden tuottajia, joiden asiakaskunta muodostuu sekä yritys että yksityisasiakkaista. Olemme matalan kynnyksen terveysliikunnan asiantunteva palveluntuottaja, joka innostaa ja motivoi asiakkaita liikunnan ja terveiden elämäntapojen pariin ammattimaisella otteella.

Haemme tiimiimme ammattilaista, jolla on kykyä kehittää toimivia myynnin ratkaisuja hyvinvointitoimialan tarpeisiin. Oleellisena osana työhösi kuuluu asiakkaiden tapaaminen, terveysliikuntapalveluiden myynti ja uusasiakashankinta. Työhösi tulee myös sisältymään asiakaspalvelua, terveysliikunnan ohjaamista ja liikuntaneuvontaa. Mikäli olet koulutettu hieroja, työsi sisältää luonnollisesti myös hierontaa. Voit toimia pelkästään hierojana tai lisäksi tehdä myös myynnin ja liikunta-alan osaajaan töitä.

Tehtävässä menestymisen edellyttää myyntiosaamista, oma-aloitteisuutta ja kykyä kuunnella asiakkaan tarpeita. Työ tulee olemaan aluksi osa-aikaista. Työaikoihin voit kuitenkin vaikuttaa itse. Toivomme sinulla olevan toiminimi tai kevytyrittäjyys hankittuna tai hankinnan alla.
Toimipisteemme sijaitsevat keskeisillä paikoilla Rovaniemen Revontulen kauppakeskuksessa ja Joensuun Metropolin kauppakeskuksessa.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja cv palkkatoivomuksineen sähköpostiin jaana.ronkko@healthex.fi 27.5.2024 mennessä. Työ alkaa heti sopivan hakijan löydyttyä tai sopimuksen mukaan.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:jaana.ronkko@healthex.fi