Vanhempi laivasuunnittelija, ALTEN Finland
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2024
  • Hae viimeistään 9.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme nyt VANHEMPAA LAIVASUUNNITTELIJAA tiimimme jatkeeksi Turkuun, vakituiseen työsuhteeseen.

Työhön sisältyy suunnittelutehtäviä/projektinhallintaa merenkulkualan suunnittelun alalla hakijan kykyjen mukaan (kuten runko, koneisto, kannen varustelu, LVI- tai sähkölaitteet). Tehtävään kuuluu myös monialainen työympäristö ja säännösten noudattamisen valvonta. Siispä ymmärrys sekä kiinnostus laivanrakennusta ja laivasuunnittelua koskevia sääntöjä kohtaan on tärkeää. Hakijalla tulisi olla soveltuva koulutus esimerkiksi kone- tai meritekniikan alalta (insinööri tai diplomi-insinööri) sekä ainakin viiden vuoden kokemus vastaavista suunnittelutehtävistä.

Asiantuntijana teet tiivistä yhteistyötä asiakkaiden ja viranomaisten kanssa sekä suoraan asiakkaan kanssa, siispä odotamme hakijoilta:
- asiakaspalveluhalukkuutta
- aktiivista lähestymistapaa ja ongelmanratkaisukykyä
- kykyä hahmottaa kokonaisuuksia
- taitoa työskennellä sekä ryhmässä että itsenäisesti
- hyviä kommunikointitaitoja
- sujuvaa englannin kielen taitoa ja suomen kielen perustaitoa

Tarjoamme monipuolisen ja haastavan toimenkuvan jossa sinulla on mahdollisuus kehittyä omien kykyjesi ja kiinnostustesi mukaan. Meillä pääset työskentelemään rennossa ja matalan hierarkian omaavassa työyhteisössä yhdessä ammattitaitoisten ja auttamishaluisten ammattilaisten kanssa. Hyvän ilmapiirin ja kiinnostavien työtehtävien lisäksi tarjoamme sinulle muitakin perinteisiä etuja, kuten lounas-, liikunta- ja kulttuuriedut, vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä mahdollisuuden työsuhdepuhelimeen ja -polkupyörään.

Jos kiinnostuksesi heräsi, lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen viimeistään 09.06.2024.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.alten.fi/jobs/2218-senior-marine-design-engineer/