Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Päiväkoti JES Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2024
  • Hae viimeistään 26.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Päiväkoti JES on elokuussa 2018 avattu yksityinen päiväkoti Kalajoen keskustassa. Päiväkodissamme on kaksi erillistä rakennusta, joissa molemmissa on omat ryhmänsä. Pienempi rakennus on alle 3 vuotiaille lapsille. Isommassa rakennuksessa toimii kaksi lapsiryhmää, alakerrassa 2-4 vuotiaat Snadit ja yläkerrassa 4-5 vuotiaat Skidit. Päiväkotimme on avoinna klo. 06.45-16.30.

Haemme varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa elokuussa 2024 alkavalle toimintakaudelle suunnittelemaan ja toteuttamaan lasten pedagogista toimintaa yhdessä muun työtiimin kanssa. Toimintamme perustana on tarjota lapsille turvallinen arki ja laadukasta varhaiskasvatusta kodinomaisessa ympäristössä. Toiminnassamme meille on tärkeää pienryhmätoiminnan toteuttaminen ja positiivisen pedagogiikan edistäminen omassa tiimissä sekä osana koko työyhteisöä.

Tarjoamme sinulle:
kattavan perehdytyksen työhösi
innostavan ja kehittyvän työympäristön
lämpimän ja tiiviin työyhteisön
e-passi edun 200€/vuosi
monipuolisesti alan täydennyskoulutuksia oman osaamisesi kehittämiseen

Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote, hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja esitettävä alkuperäiset pätevyyden osoittavat todistukset. Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja: 045 156 4417 Päiväkodin johtaja Filiina Sorjonen

Hakemukset sähköpostitse osoitteeseen: filiina@paivakotijes.fi.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:filiina@paivakotijes.fi