Oma japanilaistyylinen karaokeravintola Leville!, Virtual Pro Team Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2024
  • Hae viimeistään 30.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Toimiva menestyskonsepti haemme yrittäjiä ympäri Sing Sing on japanilaistyylinen karaokeravintola, jossa on sekä karaokehuoneita että baarikaraokea. Yritys on perustettu Göteborgissa vuonna 2017 ja keväästä 2022 Sing Sing on osa kansainvälistä ravintola- ja viihdekonsernia Social Eatertainment Groupia (SEG). Sing Sing ravintoloita on tällä hetkellä maailmalla seitsemän ja tavoitteemme on kasvaa 40-50 ravintolan ketjuksi tulevien vuosien aikana. Joulukuussa 2022 avasimme ensimmäisen ravintolan Norjaan, ja ehkä sinun kanssasi kohta myös Suomessa?
Konseptimme on aito japanilainen karaoke-elämys ja hauska illanviettopaikka
Sing Sing on ainutlaatuinen illanviettopaikka ystävien, perheen tai kollegoiden kanssa. Tarjoamme illanviettoporukoille omia, Japanissa erittäin suosittuja karaokehuoneita. Ruoka- ja juomatarjontaamme kuuluvat värikkäät cocktailit ja aasialainen street food.
Avasimme ensimmäisen Sing Sing -ravintolan Göteborgiin 2017 ja se oli välitön menestys! Karaokehuoneet varattiin täyteen useiksi viikoiksi heti avaamisen yhteydessä. Konseptimme vetoaa laajaan kohderyhmään ja liiketoimintamallimme on selkeä ja skaalautuva.

Mottomme on värikäs, leikkisä ja kiltti. Nyt haluamme sinun liittyvän joukkoomme levittämään "lauantai koko viikon" -ideaa Suomen kaupunkeihin. Etsimme joukkoomme franchisingyrittäjiä, jotka ovat motivoituneita, kiinnostuneita, oma-aloitteisia ja sitoutuneita ja joiden sydän on ennen kaikkea oikeassa paikassa.
Franchisingyrittäjyys Sing Sing-ketjussa tarjoaa turvallisen tien yrittäjäksi valmiin liiketoimintakonseptin, sisäänostosopimuksien, koulutuksen ja tukipalveluiden avulla. Autamme myös löytämään ja arvioimaan sopivaa ravintolatilaa. Mikäli hoidat ensimmäisen ravintolasi hyvin, sinulla on mahdollisuus perustaa useampia yksiköitä.
Yrittäjällä tulee olla vakaa taloudellinen tilanne. Ravintola- tai viihde-alan koulutus tai kokemus ei ole välttämätön, mutta se katsotaan vahvaksi eduksi.
Kuulostaako kiinnostavalta? Haluatko kuulla lisää Sing Singistä ja siitä, miltä meidän yhteinen tulevaisuus voisi näyttää? Älä epäröi ja ota yhteyttä jo tänään! Lisätietoja Maisa Koivistolta, maisa@franchisetori.fi tai 040 756 5345.

Franchisingtori on suomen johtavia franchising rekrytointialan yrityksiä, jolla on suomalaisia ja kansainvälisiä asiakkuuksia.

Jos olet kiinnostunut franchising ketjuyrittäjyydestä, etene seuraavin askelin:

Yksi: Selvitä taloudellinen tilanteesi, sillä yrittämisen aloittamisessa on aina investointitarpeita.
Kaksi: Lue tarkasti millaista henkilöä franchisingketju hakee ja mitä vaatimuksia ketjulla on.
Kolme: Laita cv:si osoitteeseen maisa@franchisetori.fi. Kerro itsestäsi, vahvuuksistasi ja mitä olet tehnyt sekä koulutustaustasi.
Neljä: Sinulle lähetetään salassapitosopimus Visma Signin kautta. Emme voi antaa franchisingketjusta lisätietoja ilman sitä.
Viisi: Muistathan laittaa puhelinnumerosi, sillä sinuun ollaan yhteydessä.

Käy vielä tutustumassa Franchisingtorin eri franchisingketju vaihtoehtoihimme. Tai jos et löydä mieleistäsi franchisingketjua, kerro mitä etsit, sähköpostilla maisa.koivisto@viprot.fi.

Tiesithän, että tämä ei ole työntekijäimoitus, vaan etsimme kejuille yrittäjiä.

Franchisingtori is Finland's leading franchising recruitment company with Finnish and international business clients.

If you are interested in franchise chain entrepreneurship, proceed with the following steps:

One: Find out your financial situation, because there are always investment needs when starting a business.
Two: Read carefully what kind of person the franchise chain is looking for and what requirements the chain has.
Tree: Send your cv to maisa@franchisetori.fi. Tell us about yourself, your strengths and what you have done, as well as your educational background.
Four: A confidentiality agreement will be sent to you via Visma Sign. We cannot provide additional information about the franchise chain without it.
Five: Remember to put your phone number, because we will contact you.

Check out Franchisingtori's different franchising chain options. Or if you can't find the franchise chain you like, tell us what you're looking for by emailing maisa.koivisto@viprot.fi.

Did you know that this is not a job advertisement, but that we are looking for entrepreneurs for different franhising chains.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:maisa@franchisetori.fi