Ohjaaja mielenterveysyksikköön, Attendo Lassilan, Attendo Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2024
  • Hae viimeistään 24.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme ohjaajaa Attendo Lassilan tukikotiin Helsinkiin. Tule osaksi tiimiä, jossa yhteistyö pelaa ja työntekijöistä välitetään aidosti!

Tehtävä on vakituinen ja toivomme, että voit aloittaa tehtävässäsi mahdollisimman pian!

Maksamme tähän tehtävään valitulle henkilölle ylimääräisen bonuksen koeajan jälkeen. Kysy lisää haastattelussa!

Etsimme tiimiimme innostunutta ja kehitysmyönteistä ohjaajaa. Olethan tiimityöskentelijä, joka arvostaa ja ymmärtää ihmisten erilaisuutta. Pääset toimimaan osana moniammatillista ja ammattitaitoista tiimiä. Tiimissämme työskentelee lähihoitajia, sairaanhoitaja, fysioterapeutti ja hoitoapulainen.

Attendo Lassilan tukikodit sijaitsee Helsingissä Oulunkylässä rauhallisella asuinalueella. Tarjoamme yhteisöllistä asumispavelua. Yksikkö sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien ja palveluiden varrella.

Odotamme sinulta

Arvostamme aitoa kiinnostusta ja kokemusta työskentelystä hoivaa ja tukea arkeensa tarvitsevien mielenterveys- ja päihdekuntoutujien kanssa.

Kohtelet asukkaita, työkavereita ja omaisia lämpimästi. Sinulla riittää huumorintajua ja ymmärrät ihmisten erilaisuutta. Työskentelet erinomaisesti tiimin jäsenenä, mutta kykenet myös itsenäisiin päätöksiin. Kannat vastuuta, tartut innoissasi haasteisiin ja olet avoin uusille ideoille.

Tätä tehtävää varten sinulla täytyy olla:

- Lähihoitajan koulutus/loppuvaiheen opiskelija

- Tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan ajaksi

- Hygieniapassi, tai valmius sen suorittamiseen kolmen kuukauden kuluessa työsuhteen aloittamisesta

Arvokasta työtäsi tasapainottamaan ja jaksamistasi tukemaan olemme koonneet etuja myös arkeesi. Työsuhde-etuihimme kuuluvat esimerkiksi:

- Tyky-päivät

- Työterveydenhuoltomme kattaa muun muassa: Mammografian, työfysioterapeutin, työterveyspsykologin ja ravitsemusterapeutin palvelut, näyttöpäätelasit ja erikoslääkärin työkykykonsultaatiot.

- Liikuntaa ja kulttuuria mahdollistava ePassi

- Alennukset valikoiduille kuntosaleille, nettikauppoihin ja palveluntarjoajille

-HSL-matkalippuetu 50e/kk

-Työnohjaus

Kiinnostuitko?

Täytä hakulomake mahdollisimman pian, kuitenkin 24.5.2024 mennessä. Pidämme haastatteluja jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Emme malta odottaa, että kuulemme sinusta!

Heräsikö kysymyksiä?
Lisätietoja antaa palvelukodin johtaja Jyrki Kulmala, puh: 044 494 4480 jyrki.kulmala@attendo.fi ja tiimiesihenkilö Milla Åman 041 730 7225
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ura.attendo.fi/jobs/4456200-ohjaaja-mielenterveysyksikkoon-attendo-lassilan-tukikodit-helsinki