A la carte kokki, Mäntän Klubi, Click Henkilöstöpalvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2024
  • Hae viimeistään 27.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Mäntän upeisiin hotellikohteisiin Klubille ja ArtHotel Honkahoviin haetaan nyt kesäsesonkiin ammattikokkia! Mäntän Klubin ravintola on perinteikäs hyvän ruoan ravintola, jossa sekä laadukas palvelu että hyvä ruoka ovat keskiössä. Tässä olisi mahtava mahdollisuus päästä osaksi Taidekaupungin historiaa ja kesäsesongin tuomaa iloista eloa!

Työtehtävät koostuvat aamiaisen laitosta ála carte-annosten tekoon, buffet-pöydän antimista saunaruokailuun. Tarjoamme monipuolisen tehtäväkokonaisuuden, pääsee kehittämään itseään sekä työyhteisöä. Hygieniapassi sekä kokemuksen tuoma varmuus vaaditaan. Olethan myös positiivisesti paineensietokykyinen ja iloisen innovatiivinen!

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja töitä on tarjolla ainakin elokuun loppuun saakka. Työtä voi mahdollisuuksien mukaan olla tarjolla pidempäänkin työsuhteeseen. Työvuorosi voivat sijoittua mille viikonpäivälle tahansa maanantaista sunnuntaihin, työtä on tarjolla vähintään 37,5h/vko. Työaikasi sijoittuu klo 10.00-22.00 välille. Työsuhteessa noudatetaan matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajan palveluita koskevaa työehtosopimusta. Palkkaus TES:n ja kokemuksen mukaan alkaen 12,77e/h+ lisät. Kyseessä on vuokratyösuhde.

Oletko sinä kaipaamamme ammattilainen? Täytä hakemus pikimmiten ohessa olevasta linkistä https://www.click-hp.fi/hakemus/19807. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Jos sinulla tulee mitä vain kysyttävää työtehtävään liittyen, soita rohkeasti! Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9.00-16.00 rekrytointikonsultti Johanna Ruopsalta 050 411 2703 tai voit myös laittaa hakemuksesi CV:n kera sähköpostiini joka on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.
Mäntän Klubin toiveesta, kaikki yhteydenotot suoraan Johannalle.
--------------------------------
www.klubin.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.click-hp.fi/hakemus/19807