Sairaanhoitaja, Fysiologian ja isotooppitutkimust, Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2024
  • Hae viimeistään 22.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tule meille töihin ja liity mukaan osaavaan ja innostuneeseen moniammatilliseen tiimiimme! Haemme sairaanhoitajaa Fysiologian ja isotooppitutkimusten yksikön varahenkilöstöön Seinäjoen keskussairaalaan toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.6.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja kehitysmyönteisen työn, asianmukaisen laitekannan, laajan tutkimusvalikoiman, nykyaikaiset tilat sekä mukavan ja iloisen työyhteisön. Yksikkömme tutkimusvalikoimaan kuuluvat mm. EKG, EKG- ja RR- pitkäaikaisrekisteröinnit, erilaiset keuhkofunktiotutkimukset ja rasituskokeet, ruokatorven tutkimukset, pystyasennon sietokoe sekä isotooppitutkimukset.

Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, positiivista ja joustavaa työasennetta sekä kehitysmyönteisyyttä. Tehtävässä tarvitaan kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon. Työ fysiologian ja isotooppitutkimusten yksikössä on päivätyötä.

Kelpoisuusehtona toimeen on laillistetun sairaanhoitajan tutkinto (laki 559/94). Pätevien hakijoiden puuttuessa huomioimme myös valmistumisvaiheessa olevat sairaanhoitajaopiskelijat. Tehtävässä edellytetään myös sujuvaa suomen kielen taitoa.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät käytössä olevan työehtosopimuksen mukaisesti. Palvelussuhteen täytössä noudatetaan koeaikaa. Hyväksyttävä todistus terveydentilasta ja huumausainetestin tulos on esitettävä ennen toimen vastaanottamista. HYVAEP on savuton työpaikka.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Ota rohkeasti yhteyttä, kerromme mielellämme lisää.

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/599332/fi_FI