Laskuttaja, Helsinki, Barona Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2024
  • Hae viimeistään 22.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme asiakkaallemme laskuttajaa kesätyöhön kesä-elokuun ajaksi Helsinkiin.

Monipuolisiin työtehtäviisi kuuluvat mm. ostolaskujen tarkastus ja täsmäytys, asiakaslaskutus sekä lähetteiden tuloutus varastolle. Työsuhde solmitaan Baronan kautta. Tehtävissä työskennellään suomeksi ja englanniksi. Töitä tehdään hybridimallilla, jossa alun perehdytyksen jälkeen sinun on mahdollista halutessasi työskennellä etäpainotteisesti. Toimisto sijaitsee Helsingin Konalassa hyvien kulkuyhteyksien äärellä.

Arvostamme hyviä yhteistyötaitoja, joustavuutta ja numerotarkkuutta. Ymmärrät laskutuksen lainalaisuuksia ja katelaskentaa, ja käytät sujuvasti yleisimpiä tietojärjestelmiä. Katsomme eduksi alan työkokemuksen aiemman työkokemuksen laskutuksen tehtävistä. Lisäksi Baswaren aiempi käyttökokemus katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn lisäksi modernin työympäristön, jossa käytössäsi ovat nykyaikaiset työvälineet, alan huippua edustavat IT-järjestelmät sekä mahdollisuus ammatilliseen kehittymiseen. Baronan työntekijänä sinulla on käytössäsi Baronan työsuhde-etuudet, kuten kattava työterveys sekä monipuoliset ostoetuudet.

Henkilöstömme on erityisen tyytyväinen siihen, että työpaikalla annetaan ja pyydetään apua, henkilöstömme pääsee käyttämään vahvuuksiaan ja osaamistaan sekä esihenkilömme kohtelevat työntekijöitä oikeudenmukaisesti.

Kiinnostuitko? Jos vastasit kyllä, lähetä meille CV:si ja hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian - kuitenkin viimeistään 22.05.2024. Etenemme rekrytoinnissa heti sopivien ehdokkaiden löydyttyä. Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä Baronan kanssa. Lisätietoja tehtävästä tai rekrytointiprosessista antaa Baronan rekrytointikonsultti Juha Vilpas, p. 050 4041757 tai juha.vilpas(at)barona.fi. Tietosuojasyistä käsittelemme vain hakujärjestelmämme kautta tulleita hakemuksia.

Barona Finance ohjaa työelämän eri vaiheissa olevia taloushallinnon ja rahoituksen sekä liiketoiminnan kehityksen asiantuntijoita uusille innostaville urapoluille. Koska teknologinen kehitys muuttaa jatkuvasti taloushallinnon asiantuntijoiden työnkuvia ja luo uusia rooleja, autamme sinua viemään osaamisesi uusiin ulottuvuuksiin ja yritysten tarpeita parhaiten palvelevaksi.

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://my.barona.fi/application/663b35c7a20271001d82b8ce