Kokki Porvooseen Bistro Sinneen, Barona Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2024
  • Hae viimeistään 22.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
"Let food be thy medicine"

Bistro Sinne - se alkuperäinen lähiruokaravintola Porvoossa.

Bistro Sinne avasi ovensa vuonna 2012 ja siitä asti ravintola on saavuttanut suosiota niin paikallisten kuin kauempaakin saapuvien matkailijoiden keskuudessa. Hippokrateen lausahdus "Olkoon ruoka lääkkeesi" näkyy olennaisena osana ravintolan ruokafilosofiaa. Lähiruoan ja pientuottajien esiin nostaminen on olennainen osa Sinneä, unohtamatta ravintolan laadukkaita juomatuotteita, sekä ammattitaitoista ja ystävällistä palvelua.

KOKKI ALACARTEEN SEKÄ TILAUSPUOLELLE

Haemme asiakkaallemme Bistro Sinneen sekä Taidetehtaaseen Porvooseen täydennystä heidän huikeaan keittiöhenkilökuntaansa.

Haussa kylmäkkö tai lämpimän keittiön osaaja.

Kylmäkkö: jälkiruoka, leivät, kylmä ruoka, misat. Vuoroja Sinne Bistrossa

Lämmin keittiö: Buffetit, catering keikat ym. Vuoroja Taidetehtaan puolella.

Oletko positiivinen tyyppi, jolta löytyy jo jonkin verran kokemusta kattiloiden pyörittelemisestä? Viihdyt tiiviissä työporukassa, mutta janoat vastuuta ja hoidat hommat itsenäisesti kiireenkin keskellä.

Sinne Bistro on tunnettu lähi- ja villiruoasta. Sesongit ovat vahvassa roolissa ja tähtäin on aina huippulaadussa. Paineensietokyky ja joustavuus on plussaa (pystyt tarvittaessa tekemään pitkääkin päivää). Tarjoamme mahdollisuuden kehittää myös omaa ammattitaitoaan myös suurempien tilaisuuksien osalta, koska toiminta käsittää myös Porvoon Taidetehtaalla tapahtuvat suuret yritys-, kongressi-, ja konserttitapahtumat. Vuoroja on myös halutessasi Taidetehtaan puolella. Fabriken on Porvoon Taidetehtaalla sijaitseva monipuolinen lounas- ja tilausravintola, joka mahdollistaa upeat puitteet monenlaisiin tarkoituksiin ja tilaisuuksiin. Fabrikenin ruokatyyli on sopiva sekoitus perinteisiä makuja ja modernia keittotaitoa. Täällä ei kuitenkaan lokeroihin tai tietyn maan keittiöön jämähdetä, vaan lounaslistalta voi löytyä niin perinteistä suomalaista kotiruokaa kuin makuja maailmalta.

Mitä tarjoamme:

-Työtuntimäärä on sovittavissa sijoittuen keskimäärin 90-112,5 tuntiin kolmessa viikossa. Halutessasi voimme myös muokata tuntimäärää käytettävyytesi mukaan.

-Tehtävässä noudatetaan MaRaVa työehtosopimusta.

-Työvuorot sijoittuvat ma-su klo 8-21 välille. Palkkaus neuvotellaan hakijan ammattitaidon ja kokemuksen mukaan 14-18€ välillä.

-Tehtävässä pärjää englannin kielellä, mutta suomen kielen osaaminen on plussaa. Myös mahdollinen ajokortti olisi hyvä olla esim. keikkoja varten.

-Barona toimii rekrytoinnin yhteistyökumppanina ja toimii valitun henkilön työnantajana. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Työllistyessäsi Baronalle sinulla on käytössä Baronan henkilöstöedut ja vakaa sekä varma työnantaja ja oma yhteyshenkilö.

-Haastattelemme hakijoita jo hakuajan kuluessa ja valinta tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä.

HUOM! Jätäthän hakemuksen hakulomakkeen kautta, sillä emme voi tietoturvasyistä huomioida sähköpostitse jätettyjä hakemuksia.

Barona HoReCa tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia konkareille ja uusille kyvyille. Kauttamme voit työskennellä joko pidemmissä pesteissä tai vain toisinaan, omien aikataulujesi mukaisesti. Kaikkiin tehtäviin et tarvitse aiempaa kokemusta, sillä asenne ratkaisee ja me autamme oppimaan!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://my.barona.fi/application/663b322f15836b001db67f66