LVIA-suunnittelija, Sitowise Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2024
  • Hae viimeistään 30.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Olisitko yksi meistä?

LVI SUUNNITTELIJA
LVIA-suunnittelijana työsi on ensisijaisesti korjaus- ja uudisrakentamisen LVIA-suunnittelutehtäviä sekä erilaisiä tutkimus- ja selvitystehtäviä. Työsuhde on vakituinen. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Millainen tausta sopii tehtävään?
- LVIA-insinöörin-tutkinto tai muu soveltuva korkeakoulututkinto
- muutaman vuoden työkokemus
- ohjelmisto-osaaminen Magicad, Cadmatic ja muut alan ohjelmat
- pätevyydet
- hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito / auttava suomen kielen taito

Emme kuitenkaan luoneet sinulle täydellistä työpaikkaa valmiiksi - sinähän olet itse oman työsi, osaamisesi ja hyvinvointisi paras asiantuntija ja meillä voit kehittää uraasi haluamaasi suuntaan.

Sinulle:
Meillä ei ketään jätetä yksin. Onnistumistasi varmistaa ja tekemistäsi tukee koko Sitowisen värikäs työyhteisö. Täällä saat olla ihan oma ainutlaatuinen itsesi, niin me muutkin olemme. Pyrimme työyhteisön monimuotoisuuteen ja toivotamme tervetulleiksi kaikenlaiset hakijat.

Tarjoamme myös kilpailukykyisen palkan ja tulospalkkiojärjestelmän, joustavat työajat ja hybridityöratkaisun, kattavat vakuutukset sekä muita etuja.

Olemme ylpeitä osaamisestamme ja toisistamme. Emme perusta turhasta pönötyksestä. Mutkattomuus ja kaverin auttaminen ovat meille hyvän työpäivän perusta.

Odotamme hakemustasi
Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen heti tai viimeistään 30.6.2024. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Lisätietoja työtehtävästä antaa Risto Soini , puh. 044 970 6433 , risto.soini@sitowise.com

Kuinka rekrytointiprosessi etenee? Lue täältä (https://www.sitowise.com/fi/olisitko-yksi-meista/rekrytointiprosessin-eteneminen) lisää.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://sitowise.teamtailor.com/jobs/4431450-lvia-suunnittelija