Projekti-insinööri, energiatehokkuus, Buildwise Group Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2024
  • Hae viimeistään 14.6.2024
  • Palkkaus: 3000€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme tiimiimme kokoaikaista projekti-insinööriä vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Projekti-insinöörin tehtävässä osallistut energiatehokkuushankkeiden, rakennuttamisen ja asiantuntijapalveluiden toimeksiantoihin. Projekti-insinöörinä avustat toimeksiannoissa projektipäälliköitä osaamisesi mukaisesti esimerkiksi suunnittelussa tai sen ohjauksessa, urakoiden kilpailuttamisessa, hankkeiden läpiviennissä ja vastaanottoprosessissa.

Meille tärkeintä on halusi kehittyä monipuolisesti energiatehokkuuden parissa ja tehdä töitä tiimissämme. Voit olla talotekniikka-alan (LVIAS) amk- tai DI-opiskelija tai jo valmistunut tekijä. Työskentelemme Tampereen toimistolla ja etänä sekä kiinteistöillä enintään 1-2 päivänä viikossa Suomen alueella päiväreissuin. Tarjoamme kuukausipalkan 3 000-3 800 € kokemuksestasi ja osaamisestasi riippuen. Palkkasi lisäksi meillä on käytössä motivoiva tulospalkkiojärjestelmä.

Me Buildwisella keskitymme energiatehokkuuteen ja olemme talotekniikan asiantuntijayritys. Tavoitteenamme on kehittää kiinteistöjen energiatehokkuutta arvojemme luotettavuuden, puolueettomuuden ja huippuosaamisen mukaisesti. Tiimimme jäsenenä sinulle tarjotaan kattava terveysvakuutus, puhelin-, lounas- ja virike-etu (Edenred).

Tule meille kehittymään energiatehokkuusalan huippuosaajaksi! Me tarjoamme siihen mahdollisuudet avoimesti tietoa jakavan tiimin tuella. Haluamme käydä yhdessä avointa keskustelua urakehityksestäsi ja tavoitteistasi, jotta voimme yhdessä suunnitella kehitystäsi tiimissämme ja tulevana energiatehokkuusalan huippuosaajana.

Haku on auki 14.6.2024 asti. Käymme keskusteluja jo hakuaikana. Työn aloitus sopimuksen mukaan elo-syyskuussa 2024.

Yhteystietosi, lyhyen esittelyn ja CV:n voit lähettää meille rekry@buildwise.fi

Kerromme mieluusti lisää tehtävästä, ei ole liian pientä kysyttävää.
Teemu Uusitalo, operatiivinen johtaja
teemu.uusitalo@buildwise.fi
044 0280 212
www.buildwise.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:teemu.uusitalo@buildwise.fi