Projektipäällikkö, Ylöjärven kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2024
  • Hae viimeistään 23.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Teivon-Mäkkylän alueelle, Ylöjärven ja Tampereen rajalle, suunnitellaan uutta, noin 5 000 uuden asukkaan ja 500-1 000 uuden työpaikan kaupunginosaa. Tavoitteena on ilmastoviisas, joukkoliikenteeseen tukeutuva kokonaisuus, jossa palvelut ja laajat virkistysalueet ovat lähellä.

Projektipäällikkö

Projektipäällikkö vastaa Teivon-Mäkkylän alueen rakentumisen edistämisestä, hankekehityksestä ja sidosryhmäyhteistyöstä. Projektipäällikön keskeistä tehtäväkenttää ovat neuvottelut rakentajien/rakennuttajien, hankekehittäjien ja muiden yhteistyötahojen kanssa. Projektipäällikkö edistää aktiivisella otteella Teivon-Mäkkylän alueen rakentumista asetettujen laadullisten, määrällisten ja aikataulullisten tavoitteiden mukaisesti. Projektipäällikkö vastaa alueen tontinluovutus- ja sopimusmenettelyistä yhteistyössä muiden tekniikka- ja ympäristöosaston vastuualueiden kanssa.

Edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja vähintään viiden vuoden työkokemusta projektien johtamisesta rakentamisen tai hanke-/aluekehityksen tehtävissä. Lisäksi edellytämme sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista hallintaa, esiintymisvalmiutta ja hyviä yhteistyötaitoja. Tehtävän hoito edellyttää ajokorttia.

Arvostamme myynti- ja markkinointihenkisyyttä sekä itsenäistä ja suunnitelmallista työotetta. Valmiit yhteistyöverkostot Tampereen kaupunkiseudulla vauhdittavat tehtävässä onnistumista. Kyky visioida ja viedä hankkeet ideasta toimenpiteiksi ovat projektipäällikölle tärkeitä ominaisuuksia.

Tarjoamme todellisen näköalapaikan Ylöjärven uuden kaupunginosan kehittämiseen. Teivon-Mäkkylän projektiorganisaation vetäjänä pääset mukaan alueen toimintojen ja identiteetin luomiseen samalla kun pidät projektien langat käsissäsi hyvässä yhteistyössä moninaisten sidosryhmien kanssa.

Projektipäällikkö raportoi kaupunkirakennejohtajalle ja tulee toimimaan Teivon-Mäkkylän projektiorganisaation esihenkilönä sekä kuuluu tekniikka- ja ympäristöosaston johtoryhmään. Lähityöpiste sijaitsee Ylöjärven kaupungintalolla. Työ on pääosin päivätyötä, mutta satunnaiset iltatyöt ovat mahdollisia.

Tehtävän palkkaus muodostuu valittavan henkilön osaamisen ja kokemuksen mukaan. Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaisesti. Tehtävä täytetään 1.9.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan, ja siinä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Näin haet

Täytä ja lähetä hakemus Kuntarekryssä 23.5.2024 klo 15 mennessä, www.kuntarekry.fi. Liitä hakemukseen ansioluettelo. Järjestämme haastattelut viikoilla 23 ja 24. Tehtävän täyttämisessä käytetään soveltuvuusarviointia.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/YLO-04-4-24/fi_FI