Sulautetun elektroniikan suunnittelija (HW/FW), LINK design and development Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2024
  • Hae viimeistään 31.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme elektroniikkasuunnittelijoita, joilla on kyky toteuttaa myös sulautettujen ohjelmistojen suunnittelua.

Oletko kiinnostunut uusista tekniikoista ja hands-on kehittämisestä? Haluatko työskennellä monialaisissa tuotekehitysprojekteissa HW/FW-roolissa?

Meillä pääset tekemään mielenkiintoisia projektitöitä uusien innovaatioiden parissa. Hankkeet vaihtelevat tutkimusprojekteista tuotteistushankkeisiin. Työnkuvaasi kuuluu ongelmanratkaisua, ideointia ja suunnittelua yhteistyössä tiimisi kanssa. Lopullinen toimenkuvasi määräytyy kiinnostuksesi ja osaamisesi mukaan. Voit valita, työskenteletkö pääsääntöisesti Espoossa vai Salossa. Myös osittainen etätyöskentely on mahdollista.

Tässä roolissa menestyäksesi tarvitset:

- Alan työkokemusta vähintään 5 vuotta HW & FW-kehittämisestä

- Kokemusta elektroniikkasuunnittelusta ja sulautettujen ohjelmistojen suunnittelusta

- Valmiutta työskennellä C ja/tai C++ sekä Python ympäristössä.

- Kykyä toteuttaa elektroniikkaprojektin komponenttivalinnat, piirikaaviot ja layoutit.

- Kokemusta IoT-laitteiden suunnittelusta. Langattomat ja vähävirtaiset ratkaisut ovat sinulle tuttuja.

- Kiinnostusta koneoppimisen uusista ratkaisuista tai kokemusta niiden toteutuksesta.

- Intoa ideoida, suunnitella, rakentaa ja testata elektroniikkaa, anturointeja ja mittausjärjestelyjä sekä etähallintaohjelmistoja

- Järjestelmällisyyttä ja kykyä dokumentoida sekä halua saattaa projektit loppuun

- Tavoitteen alkuperusteen ymmärtämistä ja kykyä nähdän tarpeet tilaajan näkökulmasta sekä tarvittaessa sopeutumiskykyä tavoitteen muutokseen

- Kokemusta elektroniikan mittavälineistä sekä käsityökaluista.

- Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa - Please note: Fluent Finnish language skill is also needed in this role

Arvostamme kokemusta sulautetun elektroniikan ohjelmiston arkkitehtuurisuunnittelusta. Katsomme eduksi kaiken ohjelmisto-osaamisen, harrastuneisuuden laiterakennuksen parissa ja projektityöskentelykokemuksen. Tehtävässä on eduksi, jos sinulla on ymmärrystä tuotekehityskaaresta ja sen vaiheista ideasta tuotteeksi.

Tärkeintä meille on asiakkaiden ongelmien ymmärtäminen ja niiden ratkaiseminen. Menestyt tässä työssä, kun haluat ymmärtää miksi jokin toimii ja kykenet esittämään omat ajatuksesi selkeästi - ja myös kyseenalaistaa asioita rakentavasti. Pystyt myös aloittamaan ratkaisun hahmottelun vaikka speksi olisi vajavainen.

Miksi tulisit juuri LINKille töihin?
Sinun ei tarvitse sopia mihinkään muottiin. Meillä jokainen saa olla oma itsensä.

Saat vakituisen ja kokoaikaisen työn ja hyvät työsuhde-edut. Perustasoisen työterveyspalvelun lisäksi saat terveysvakuutuksen, joka kattaa erikoislääkäritasoisen hoidon. Vakioetuihimme kuuluvat myös puhelinetu, lounasetu, kuntosalin käyttöetu ja vapaa-ajan tapaturmavakuutus. Työsuhdepolkupyöräedunkin voit halutessasi valita. Liukuva työaika ja mahdollisuus etä- ja hybridityöhön antavat arkeesi joustoa.

Pääset työskentelemään huippubrändien ja uusien innovaatioiden parissa. LINKin omassa hyvin varustetussa 200m2 protopajassa pääset testaamaan ideoita ja likaamaan kätesi niin halutessasi. Omatkin projektit ovat pajalla sallittuja - rakensitpa sitten dronea, polkupyörää tai keittiön pöytää.

LINKin monialaisuus näkyy päivittäisessä työssä. LINKin asiakasprojekteille on tyypillistä integroitu suunnittelu, jossa eri alojen suunnittelijat tekevät tiivistä yhteistyötä. Asiakas saa meiltä kokonaisvaltaisen osaamispaketin.

Haluat tietysti tietää minkälaisten projektien parissa tulet työskentelmään? Aina tulee uutta, mutta hyvän yleiskuvan saat, kun käyt tutustumassa referensseihimme (https://linkdesign.fi/referenssit/) kotisivuillamme. Urasivuilla (https://ura.linkdesign.fi/) kerromme meistä vähän lisää.

Sinä voit olla seuraava LINKiläinen!

Toimi pian ja hae tehtävään viimeistään 31.5.2024 urasivujemme kautta ura.linkdesign.fi. (https://ura.linkdesign.fi/) Huomioithan, että käsittelemme hakuja ja haastattelemme sopivia kandidaatteja jo hakuajalla ja etenemme palkkaukseen sopivien henkilöiden löydyttyä. Älä siis jätä hakua viime tinkaan!

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Onni-Matti Halkola /Director, Technology. Onni-Matti on tavoitettavissa puhelimitse numerosta +358 40 6634664

Me LINKillä suunnittelemme tulevaisuuden huipputuotteita ja -palveluita. Olemme yli 50 hengen ryhmä käytettävyyden, palvelukehityksen, muotoilun, mekaniikan ja teknologian asiantuntijoita. Toimipisteemme sijaisevat Espoossa ja Salossa. Työmme on palkittu lukuisin kansainvälisin palkinnoin ja nyt haluamme joukkoomme lisää Suomen parhaita ammattilaisia luomaan uusia menestystarinoita. Lue lisää: www.linkdesign.fi. (http://www.linkdesign.fi.)
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ura.linkdesign.fi/jobs/3875225-sulautetun-elektroniikan-suunnittelija-hw-fw