Terveydenhoitaja/sairaanhoitaja, diabetesvastaano, Pirkanmaan hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2024
  • Hae viimeistään 21.5.2024
  • Palkkaus: 2800€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Dehkohoitaja on diabeteksen puhkeamista elämäntapaohjauksella ehkäisevä hoitaja. Työtehtäviisi kuuluu mm. itsenäinen vastaanottotyö ja valtimotautipotilaiden terveyden edistäminen. Dehkohoitajille ohjataan pääsääntöisesti alle 66-vuotiaat asiakkaat, joilla on erinäisiä diabeteksen riskitekijöitä, kuten diabeettisessa sokerirasituksessa todettu kohonnut paastosokeri tai heikentynyt sokerinsieto, sairastettu valtimotapahtuma (esim. TIA, sepelvaltimotauti, aivo- tai sydäninfarkti), kohonneet rasva-arvot, ylipainoa (MBO) tai sairastettu raskausdiabetes.

Työ on hoitajavetoista, mutta tukenasi ovat kollegoiden lisäksi myös osaavat lääkärimme. Toimintamme kivijalkana on laadukas ja potilaslähtöinen hoito, pyrimme vaikuttamaan omalla toiminnallamme potilaiden hyvinvointiin ja diabeteksen sekä lisäsairauksien ennaltaehkäisyyn. Huolehdimme perehdytyksestäsi tehtäviin. Toimipisteesi sijaitsee Tipotien sote-aseman yhteydessä. Tarjoamme työnantajana hyvät työsuhde-edut kuten työterveyshuollon palvelut, vuosittaisen liikunta-, kulttuuri-, työmatka- ja hyvinvointiedun, työnantajan lounasedun Epassilla, tyhy-toimintaa ja Virkisty Vapaalla ry:n toiminnan.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistettu terveydenhoitaja/sairaanhoitaja.
Lisäksi vuorotteluvapaan sijaisen on täytettävä seuraavat ehdot:
- Sijaisen on oltava työtön työnhakija TE-toimistossa välittömästi ennen sijaisuuden alkamista.
- Sijaiseksi käy henkilö, jonka työttömyys on yhdessä tai useammassa jaksossa kestänyt vähintään 90 kalenteripäivää vuorotteluvapaan alkamista edeltäneiden 14 kuukauden aikana.
Poikkeus: Seuraavissa tilanteissa sijaiseksi voidaan palkata henkilö, jonka työttömyys on kestänyt vain yhden päivän välittömästi ennen sijaisuuden alkamista:
- Henkilö on vuorotteluvapaan alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias.
- Henkilö on alle 30-vuotias ja ammatillisen- tai korkeakoulututkinnon suorittamisesta on kulunut enintään vuosi.

Keskeneräiset opinnot ja mahdollinen yritystoiminta on selvitettävä TE-toimistossa. Sijaiseksi ei voida palkata henkilöä, jota pidetään työttömyysturvalaissa määriteltynä päätoimisena opiskelijana tai päätoimisena yrittäjänä

Edellytämme lääkehoidon LOVe-verkkotestin hyväksyttyä suorittamista ja voit päivittää lääkehoidon osaamisen meillä ennen työsuhteen alkamista.
Odotamme sinulta motivaatiota oppia, innostusta ja mielenkiintoa diabeteshoitotyötä kohtaan sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

Toivomme, että voit aloittaa tehtävässä mahdollisimman pian ja sijaisuus on kuusi kuukautta. Tehtävä on kokoaikainen ja työaika on yleistyöaika, 38,25h/vko. Työ on päivätyötä maanantaista perjantaihin ja tehtävässä on liukuva työaika. Valitulla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukainen rokotesuoja.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti sopivan löydyttyä. Jätäthän hakemuksesi pikimmiten Kuntarekryssä!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/Pirha-01-1194-24/fi_FI