Terveyskeskuslääkäri (2), sijaisuus, Taivalkoski, Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2024
  • Hae viimeistään 31.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Taivalkoski on noin 4000 asukkaan kunta, jossa on 3,5 lääkärin virkaa. Terveyskeskuslääkärin tehtävänä on monipuolinen terveyskeskuslääkärin työ.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa 559/94 säädetty laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä. Haussa huomioidaan myös vähintään 5. vuosikurssin suorittaneet lääketieteen opiskelijat.

Sijaisuudet täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Sijaisuudet ovat haettavana vähintään viiden ilmoituksen julkaisua seuraavan kalenteripäivän ajan.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin.

Valitun tulee ennen sijaisuuden vastaanottamista tarvittaessa toimittaa vaadittava lääkärinlausunto terveydentilastaan (laki kunnan ja hyvinvointialueen viranhaltijasta 7 §).

Noudatamme virkasuhteissa enintään 6 kk koeaikaa. Koeaika voi olla enintään puolet palvelussuhteen kestoajasta alle 12 kk kestävissä määräaikaisissa työsuhteissa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/593958/fi_FI