Hammashoitaja, Kauniaisten hammashoitola, Kauniai, Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2024
  • Hae viimeistään 24.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme Kauniaisten hammashoitolaan suun terveydenhuollosta kiinnostunutta hammashoitajaa vakituiseen työsuhteeseen 1.8.2024 alkaen! Hammashoitajan työtehtäviin kuuluu kliinisen potilastyön (hammaslääkärin työpari) lisäksi asiakaspalvelua. Hammashoitolassamme on kuusi hoitohuonetta. Yksikössämme työskentelee eri suun terveydenhoidon ammattilaisia; hammaslääkäreitä, hammashoitajia ja suuhygienistejä. Lisäksi meillä on välinehuoltaja. Teemme hyvää yhteistyötä toistemme kanssa, mukavassa, toistemme osaamista arvostavassa työyhteisössä, apu on aina lähellä. Potilastietojärjestelmämme on tällä hetkellä vielä Apotti. Tulemme siirtymään myöhemmin LifeCaren käyttäjiksi.

Työpaikan nimi ja osoite: Kauniaisten hammashoitola, Asematie 19, 02700 Kauniainen
Työaika: päivätyö 38t 15min/viikko
Tehtävä on vakinainen

Tehtävään soveltuva koulutus: hammashoitajan tai lähihoitajan (suun terveydenhuollon koulutusohjelma), joilla Valviran myöntämä oikeus käyttää nimikesuojattua ammattinimikettä. Huomioimme myös opintojen loppuvaiheessa olevat hakijat. Hakemukseen tulee liittää kelpoisuuden osoittavat todistukset.
Kielitaitovaatimuksena suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen osaaminen.

Tehtävässä edellytetään: tartuntalain 48§:n mukaista rokotussuojaa.
Työsuhteeseen valituilta pyydetään satunnaisesti Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen päihdeohjelman mukaista huumausainetodistusta.

Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja moniammatillisessa työyhteisössä.
Ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksi.

Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää ja haluamme tarjota monipuolisia etuja henkilöstöllemme. Tarjoamme käyttöösi vuodessa 200 €, jonka voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin. Arvostamme työ- ja vapaa-ajan tasapainoa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/LUVN-05-341-24/fi_FI