Maanrakennustyöntekijä, Kymenlaakso, Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2024
  • Hae viimeistään 22.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Vakavarainen asiakasyrityksemme hakee nyt maanrakennustyöntekijää/kaivinkoneen perämiestä. Työnkuvanasi on sähköverkon rakennukseen liittyvät maanrakennustyöt kaivinkoneen apuna. Kaikki aikaisempi työkokemus luetaan ehdottomasti eduksi. Lopullinen työnkuvasi määräytyy kokemuksesi sekä osaamisesi perusteella. Työt tapahtuvat Kymenlaakson alueella ja alkavat huhtikuussa.

Hakijalta edellytämme:

Työturvakortti
      Joustavuutta työajoissa
      Aiempi kokemus vastaavista työtehtävistä
      Hyvää asennetta työtä kohtaan

Hakijalle tarjoamme:

Kannustavan palkkauksen
      Mahdollisuuden kehittyä vakavaraisessa yrityksessä
      Kattavat työvarusteet
      Mahdollisuuden laajentaa osaamistasi

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, haethan mahdollisimman pian, sillä avoimet työpaikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen oheisen hakulinkin kautta tai osoitteeseen info@henkilostomestarit.fi otsikolla maanrakennustyöntekijä. Huomioithan, että haastattelemme potentiaalisia hakijoita jatkuvasti.

Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy on rakennusalan ja talotekniikan toimialoilla toimiva henkilöstöpalveluyritys. Yrityksille tuotamme henkilöstöpalveluratkaisuja vahvalla ammattitaidolla. Työntekijöillemme olemme turvallinen ja luotettava työnantaja ja väylä rakennusalan uusiin haasteisiin. Mestareiden toiminta perustuu vahvoihin kumppanuussuhteisiin ja asiakaslähtöisyyteen. http://www.henkilostomestarit.fi/
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://mestarit.likeit.fi/apply/14296221