Lähihoitaja, ikäihmisten päivätoiminta, Kangasala, Pirkanmaan hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2024
  • Hae viimeistään 22.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Kangasalan ikäihmisten päivätoiminta toimii Jalmarin kodon tiloissa. Päivätoiminta on kohdennettu kotona asuville ikäihmisille. Päiväkeskuksen arki koostuu mm. kuntoutuksesta, ruokailusta, sosiaalista kanssakäymistä edistävästä toiminnasta sekä peseytymisestä tarpeen mukaan.

Päivätoiminnan työntekijänä suunnittelet ja toteutat toimintaa asiakaslähtöisesti. Vastaat ryhmän ohjaamisesta, asiakkaiden avustamisesta ohjelmaan osallistumisessa sekä päivittäisissä toimissa, tehden myös omais- ja muuta verkostoyhteistyötä. Työhösi kuuluu asiakkaan tavoitteiden asettelu yhdessä asiakkaan kanssa, sekä toiminnan päivittäinen kirjaaminen. Voit hyödyntää omia harrastuksiasi ja kiinnostuksen kohteitasi työssäsi. Työskentelet pääsääntöisesti päivätoiminnan yksikössä, mutta tiukan paikan tullen työpäivääsi saattaa sisältyä myös muutama asiakaskäynti kotihoidossa.

Tarjoamme sinulle mukavan ja toisiaan tukevan työyhteisön. Perehdytämme sinut tehtävään ja sinulla on aina osaava, ammattitaitoinen tiimi tukenasi. Kyseessä on päivätyö, minkä ansiosta sinun on helpompi suunnitella omaa ajanhallintaasi. Pirkanmaan hyvinvointialue tukee työntekijöitään järjestämällä mm. monipuolista tyhy-toimintaa sekä muita henkilöstöetuja, kuten Epassi.

Työsuhteeseen valitun tulee olla nimikesuojattu lähihoitaja tai suorittanut vastaavan sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon ja rekisteröitynyt Valviran ammattihenkilöstörekisteriin. Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen ryhmien ohjaamisesta. Työsuhteeseen valitulta edellytetään lisäksi rikosrekisterilain 6 §:n 4 momentin mukaista rikosrekisteriotetta sekä tartuntatautilain 48 § mukaista rokotesuojaa. Tehtävässä sinulla tulee olla hyväksytysti suoritettuna lääkehoidon verkkotesti (LOP, PKV, KIPU1). Verkkotestit on mahdollista suorittaa myös työpaikalla heti työsuhteen alussa.

Vakituisessa tehtävässä voit aloittaa sopimuksen mukaan. Työaika on kokoaikatyö, päivätyö ja tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika.

Olisiko tämä sinun uusi työpaikkasi? Kysy lisää Tiinalta ja jätä hakemuksesi ja tule kanssamme kehittämään ja toteuttamaan mielekästä arkea ikäihmisille!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/Pirha-01-1690-24/fi_FI