Palvelupäällikkö, läntinen alue / Kirjastopalvelu, Tampereen kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2024
  • Hae viimeistään 22.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme palvelupäällikköä vakituiseen työsuhteeseen läntisen alueen kirjastopalveluihin. Tehtävän aloitus on 5.8.2024.

Palvelupäällikkönä vastaat alueellisten kirjastopalvelujen sekä aluekirjaston toiminnasta, johtamisesta ja kehittämisestä, alueen kirjastojen yhteistyöstä sekä alueen työnjaosta ja työvuorosuunnittelusta. Lisäksi tehtäviisi kuuluu alueen kirjastopalvelujen seuranta, arviointi, viestintä, markkinointi ja kirjastotiloista vastaaminen.

Palvelupäällikkönä toimit läntisen alueen kirjastojen työntekijöiden esihenkilönä. Läntiseen alueeseen kuuluvat Lielahden ja Tesoman kirjastot. Lähiesihenkilösi on "Löydä ja lainaa" -prosessin kirjastopalvelupäällikkö.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on korkeakoulututkinto, johon sisältyvät tai jonka lisäksi on suoritettu vähintään 60 opintopisteen tai 35 opintoviikon laajuiset korkeakoulutasoiset kirjasto- ja informaatioalan opinnot.

Eduksi luetaan monipuolinen kirjastoalan tuntemus, vankka kokemus ja näkemys kirjastotyöstä, kokemus esihenkilötyöstä, käytännön kirjastotyön hallinta sekä hyvä suullinen ja kirjallinen suomen ja englannin kielen taito.

Lisätietoja tehtävästä antaa kirjastopalvelupäällikkö Johanna Laakso, puh. 040 509 1800, etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Hakuaika päättyy 22.5.2024.

Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Tämä rekrytointi toteutetaan anonyyminä rekrytointina. Anonyymissa rekrytoinnissa rekrytoijalta piilotetaan näkyvistä hakijan henkilöön viittaavat tiedot kuten nimi, ikä, sukupuoli, äidinkieli ja valokuva. Rekrytoinnin toteuttamisen kannalta välttämättömät henkilötiedot kysytään hakulomakkeella, mutta näitä tietoja ei toimiteta rekrytoijalle. Vältäthän muiden kuin kysyttyjen henkilötietojen esille tuomista hakulomakkeella, hakemuksessa tai cv:ssä.

Täytä tehtävän kannalta oleelliset koulutus- ja työkokemustiedot sekä vapaamuotoinen hakemusteksti Kuntarekryn lomakkeelle, jotta rekrytoija näkee ne. Hakemuksen liitteet (esim. tutkintotodistukset ja CV) näkyvät rekrytoijalle vasta sen jälkeen, kun haastatteluun kutsuttavat on valittu.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/TRE-01-466-24/fi_FI