Sähkö-, teollisuusautomaatio- ja instrumentointis, A-Insinöörit Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2024
  • Hae viimeistään 29.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tervetuloa töihin ennakkoluulottomaan rakentamisen suunnittelu- ja konsulttitoimistoon! Luomme yhdessä parasta rakennettua ympäristöä ja haastamme koko alaa uudistumaan kestävästi. Kohtaamme toisemme ja asiakkaamme hyvällä ja isolla A-asenteella. Tarjoamme ison yrityksen edut, yhdistettynä mutkattomaan ja innostavaan kulttuuriin, jossa asiantuntijamme ja asiakkaamme voivat onnistua yhdessä.
Haemme nyt Sähkö-, teollisuusautomaatio- ja instrumentointisuunnittelijaa Poriin
Tule rakentamaan kanssamme rohkeasti parempaa! Haemme lisää osaajia kasvavaan joukkoomme ratkaisemaan teollisuuden ja talotekniikan haasteita kiinnostavissa projekteissa, vahvasti kasvavassa ja kehityshaluisessa työyhteisössä.
Sähkö-, teollisuusautomaatio- ja instrumentointisuunnittelijana toimit tiiviissä yhteistyössä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa. Kohteet ovat pääsääntöisesti erityyppisiä teollisuuskohteita, joissa vastaat vaihtelevien ja vaativien kohteiden suunnittelusta ja asiantuntijatyöstä tietomallinnusta hyödyntäen. Pääset halutessasi haastamaan itseäsi monipuolisten tehtävien parissa tässä meneillään olevassa energiamurroksessa tai voit erikoistua esimerkiksi keskijänniteverkkojen suunnitteluun. Voit olla jo kokeneempi tai vielä urasi alkuvaiheessa, tässä tehtävässä on mahdollisuus kasvaa ja kehittyä sekä ottaa haltuun erilaisia vastuualueita oman kyvyn ja kiinnostuksen mukaan, tarkempi tehtäväkuvaus räätälöidään sinulle sopivaksi.
Tehtävässä onnistumiseen tarvitset uteliasta mieltä, tarkkuutta ja palavaa halua osoittaa asiantuntemustasi sekä kehittyä. Toivomme sinulta rohkeutta tuoda osaamisesi esille, hyviä vuorovaikutustaitoja, itsenäistä työotetta ja tiimityöasennetta. Lisäksi toivomme, että olet tottunut pitämään projektin langat käsissäsi. Tehtävä edellyttää sähkö- ja/tai automaatioalan tutkintoa (insinööri tai diplomi-insinööri).
Satsaamme siihen, että työyhteisömme on innostava kaikille, ihmiset kehittyvät osaajina ja jokainen työpäivä alkaa kunnon aamupalalla. Tarjoamme reilusti tilaa vaikuttaa tekemisen tapoihin: meillä ideasi saavat toteutua! Tarjoamme myös muut kilpailukykyiset henkilöstöedut työyhteisössä, joka on tunnustettu yhdeksi Suomen innostavimmista.
Kiinnostuitko? Keskustelemme mielellämme kanssasi, joten ota rohkeasti yhteyttä ja jätä meille CV:si sekä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveen kera 29.5.2024 mennessä osoitteessa www.ains.fi/ura .
Mikäli tämä kuulostaa sinua kiinnostavalta mahdollisuudelta, suosittelemme hakemaan tehtävää mahdollisimman pian, sillä käsittelemme yhteydenottoja jo hakuaikana.
Lisätietoja tehtävästä antaa: Suunnittelujohtaja Toni Kukkula, puh. 044 5611644 toni.kukkula@ains.fi
 A-Insinöörit - ihmisiä, joiden kanssa rakennat rohkeasti parempaa. Tutustu meihin ja rakennuttamisen, arkkitehtisuunnittelun, rakennesuunnittelun, korjaussuunnittelun, teollisuus- ja talotekniikka sekä yhdyskunta- ja ympäristösuunnittelun toimialoihimme www.ains.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.ains.fi/ura?rmpage=job&rmjob=394&ref=&utm_medium=talentech_publishing&utm_source=mol